Craig Wright: “Bankalara Bitcoin'e geçmelerini istediğimizi söyleyeceğim.”
Craig Wright: “Bankalara Bitcoin'e geçmelerini istediğimizi söyleyeceğim.”

Faketoshi Craig Wright: “Visa’dan Bitcoin’e geçmesini isteyeceğim.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para dünyası, topluluk arasında ‘kripto kışı’ olarak adlandırılan bir şeyden geçiyor. Bu olay aynı zamanda piyasa ile ilgili öngörülerde bulunan birçok ünlü kişiliğin gündemde olmasına yol açtı. Crypto Finder ile yapılan son röportajda, nChain’den Craig Wright gelecekteki Bitcoin ekonomisini ve toplum üzerindeki etkisini anlattı.

Faketoshi, atomik swap sürecinin gerçekleşeceğini belirtiyor

Wright, topluluğun, tokenize edilmiş parayı kullanması ve anlaması gerektiğini ve ancak o zaman kitlesel kabulün gerçekleşeceğini söyledi. Wright konuya yönelik şunları söylüyor:

Bitcoin Cash kullanan bazı platformlar zaten farklı sınırlara girmeye başladı. Teknoloji ayrıca kripto paraları ABD doları ile ilişkilendirmemizi sağladı. Merkez bankalarının bir kripto para çıkarması kabul edilebilir bir istikamete sahip olmamızın tek yolu.

Wright, 2019’da telaşlı Bitcoin Cash hard forku nedeniyle ertelenen bir etkinlik olan atomik swap sürecinin gerçekleşeceğini belirtiyor. Bilgisayar bilimcisi ayrıca atomik swap sürecinin insanların ticaret yapmalarına ve Amerika Birleşik Devletleri’nin dolar zincirini kullanmalarına nasıl izin vereceğine de değindi.

''Bitcoin Cash SV, başka bir zincirin üstünde üstün bir teknoloji.''

“Yakında dijital bir varlık kullandığımı bile bilmeden Bitcoin kullanacağım.”

Ayrıca Wright konuya yönelik şunları söylüyor:

Yakın gelecekte, dijital bir varlık kullandığımı bile bilmeden Bitcoin kullanacağım. İnsanlar euro, pound için ödeme yapabilecek ve istedikleri para birimini anında kripto paralarla değiştirebilecekler. Kullanıcılar mikro transferleri ödeyecek bir cüzdanı alacak ve faturaları defterde saklanacak.

Craig Wright: “Bankalara Bitcoin’e geçmelerini istediğimizi söyleyeceğim.”

Bitcoin SV taraftarı, web sayfalarının Bitcoin’i ödeme olarak kabul etmeye başlayacağı ve dijital varlığın toplumdaki değerinin artacağı görüşünde. Bilgisayar bilimcisi konuya yönelik şunları söylüyor:

Bu bankalara daha iyi bir anlaşma sağlayabileceğimizi ve Bitcoin’e geçmelerini istediğimizi söyleyeceğim. Belki de dolandırıcılık departmanından kurtulmayı teklif ediyorlar.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin