Ünlü uzman: “Facebook'un kripto parasını izlemek eğlenceli olacak.”
Ünlü uzman: “Facebook'un kripto parasını izlemek eğlenceli olacak.”

Facebook’un kripto para birimi Haziran’da piyasada!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Facebook, GlobalCoin’in lansmanı için hazırlanıyor. Şirket, ağda bir node olarak hizmet etme haklarını satarak para biriktirmeyi planlıyor.

Facebook’un GlobalCoin isimli kripto para birimi Haziran’da geliyor

Son raporlara göre, sosyal ağ bu ayın başlarında kripto para birimi projesini başlatabilir. Bu gerçekleştiğinde, şirket çalışanları maaş çeklerini dijital parayla alabilecekler. Ayrıca, Facebook, kullanıcıların yeni kripto para alabilecekleri fiziksel portallar oluşturmayı planlıyor.

Şirketin yeni doğan GlobalCoin’i yönetmek için benzersiz bir yapı geliştirmesi bekleniyor. Bu aşamada, gelişimlerini ve kaynaklarını kullanma izinleri almak için çeşitli finansal kurumlar ve yüksek teknoloji şirketleri ile görüşüyor. 

Facebook üçüncü tarafları node olarak çalışmaya davet ediyor

Raporlar, Facebook’un üçüncü tarafları node olarak çalışmaya davet ettiğini belirtiyor. Ancak ayrıcalık için 10 milyar dolara kadar para ödemek zorunda kalacaklar. Başarılı adaylar ağın bir parçası olabilir ve projenin alt bölümüne bir temsilci atayabilir.

İlk aşamada, merkezi olmayan GlobalCoin ağı, Facebook’un proje geliştirme için en az 1 milyar dolar kazanmasına izin verecek 100 nodeden oluşacak. Daha önce, kripto paranın Komisyon düzenlemelerine uyup uymadığını açıklamak için Facebook’un CFTC ile müzakereler yaptığı bildirildi.

Trendingtopics

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin