facebook
Facebook yöneticisi GlobalCoin detaylarını ağzından kaçırdı

Facebook yöneticisi GlobalCoin detaylarını ağzından kaçırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Alman dergisi WirtschaftsWoche haberine göre  Facebook Kuzey Avrupa Finansal Hizmetleri ve Ödeme Ortaklıkları Başkanı Laura McCracken, sosyal medya devinin henüz lanse edilmemiş kripto parasının önemli ayrıntılarını ağzından kaçırdı.

Facebook kripto parasının white paper açıklama tarihi belli oldu mu?

Bu hafta başında Money 20/20 Europe etkinliğinde bir muhabirle konuşan McCracken, Facebook’un çok konuşulan kripto parasının White Paper’ının 18 Haziran’da yayınlanacağını söyledi.

Açıklamalarına devam eden McCracken, kripto paranın ABD doları gibi tek bir para biriminden ziyade para birimlerinden oluşan bir sepet ile sabitleneceğini dile getirdi. TechCrunch, dün gece, Facebook’un yüzlerce güçlü Blockchain ekibinin bir iletişim yöneticisinden 18 Haziran haber ambargosu talebinde bulunduğunu açıkladı.

Bu haberlerde ilginizi çekebilir…

Facebook’un 18 Haziran’da detaylarını açıklayacağı kripto para haberi kripto pazarlarına bir hareket getirebilir. Önümüzdeki günlerde bu gelişme ile ilgili daha detaylı bilgilere ulaşabiliriz.

Global coin bir döviz sepeti ile sabitlenecek

Diğer yandan Facebook’un çıkarmayı planladığı kripto paranın çeşitli paralardan oluşacak bir döviz sepetine bağlanması ise piyasa bir olacak. Bu şekilde daha sağlam bir stabil coin oluşturma hedefi olan Facebook, kripto para piyasasında daha da ilgi çekebilir.

cryptoglobe

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin