Expedia Bitcoin ödemelerini kabul etmeyi bırakıyor.
Expedia Bitcoin ödemelerini kabul etmeyi bırakıyor.

Expedia Bitcoin ödemelerini kabul etmeyi bıraktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çevrimiçi seyahat acentesi Expedia, 2014’ten beri Bitcoin ödemelerini kabul eden en büyük şirketlerden biri. Alınan son bilgilere göre Expedia Bitcoin ödemelerini artık kabul etmeyecek.

Expedia Bitcoin ödeme yöntemini kabul etmeyi bıraktı

2 Temmuz’da Marketexclusive.com tarafından bir Expedia temsilcisinin şirketin otel veya uçuş rezervasyonu için Bitcoin kabul etmeyi durdurduğunu ve alternatif ödeme seçenekleri aradığını doğruladığı bildirildi.

Temsilci, şirketin müşterilere neden olabileceği rahatsızlıklardan dolayı özür dilediğini, çünkü önceden değişim hakkında onları fark etmediklerini söyledi.

Expedia’nın yaşadığı sorunlar

Raporda, Expedia’nın Bitcoin ödemeleriyle ilgili düzenli sorunlar yaşadığı, ödeme sürecinin zaman aşımıyla ilgili müşteri memnuniyetsizliği, kaotik bir geri ödeme süreci ve bazı müşterilerin önceden Bitcoin’de ödeme yaptıktan sonra bile kredi kartıyla ödeme yapmak zorunda kaldığı belirtildi.

Coinbase suçlanabilir mi?

Pek çok yayın, Bitcoin ödemelerini kabul etmeme kararının bir şekilde Expedia’nın Bitcoin ödeme işlemcisi olan Coinbase’le ilgili olduğunu ve yeni bir ticaret aracını uygulamaya koyacağını düşünüyor.

Reddit, Mart ayı sonlarında, özellikle Coinbase’in yeni üye platformu sayesinde, premium üyelik programı Reddit Gold için bir ödeme şekli olarak Bitcoin kabul etmeyi durduracağını bildirmişti. Bir Reddit yöneticisine, Coinbase’in değişiminin yanı sıra, Bitcoin ödeme seçeneğindeki bazı sorunların Bitcoin ödemelerini sonlandırmasına yol açtığını söylemesi istendi.

Bir Reddit gönderisi, Expedia’nın son eyleminin özellikle teknoloji sektöründeki kullanıcılar için talihsiz olduğunu, çünkü birçoğunun kripto para maaşlarının bir kısmını aldığını iddia etti.

coindoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Binance Japonya’daki sel mağdurlarına 1 milyon dolar bağışlıyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin