Bir Lamborghini almak için ne kadar BTC gerekir?
Bir Lamborghini almak için ne kadar BTC gerekir?

Bir Lamborghini alabilmek için hangi kripto paraya ne kadar sahip olmalısınız? Bu endekse göz atın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para veritabanı olarak faaliyet gösteren Crypto List benzersiz bir kripto fiyat endeksi başlattı. Lambo Index adındaki endeks, kullanıcıların Lamborghini marka bir otomobil alabilmeleri için hangi kripto paraya ne kadar sahip olmaları gerektiğini gösteriyor.

Neden Lamborghini?

Lamborghini marka otomobiller, kripto topluluğunda adeta bir simgeye dönüştü. Pek çok coşkulu yatırımcı tarafından Bitcoin’e ve diğer yeni paralara olan inançlarının nihai ödülü olarak görülüyor.

Bu endeks; Bitcoin, Litecoin ve Ether’in fiyatını izlemek için yepyeni bir yol sunuyor. Mevcut piyasada, bir Lamborghini Huracan 31,77 BTC, 690,16 ETH veya 3604,86 LTC değerinde.

Big Mac Index’e çok benziyor

Sözü geçen endeks, Big Mac Index adı verilen bir endeksi anımsatıyor. Bu ifade 1986’da The Economist dergisi tarafından kullanılmıştı. Farklı para birimlerinin hesaplanması ve karşılaştırılmasının bir yolu olarak McDonalds’ın ikonik burgerlerinden birinin maliyeti kullanılıyordu.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Ünlü kripto analisti yeni başlayan kripto yatırımcılarının davranışlarını analiz etti

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin