Evdeki bilgisayardan para kazanmak: CPU madenciliği için en iyi kripto paralar
Evdeki bilgisayardan para kazanmak: CPU madenciliği için en iyi kripto paralar

Evdeki bilgisayardan para kazanmak: CPU madenciliği için en iyi kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şu anda, kripto para birimi madenciliğinin tamamı uzun vadeli yatırımlarla ilgilidir. Yatırımınız dan büyük bir getiri elde etmek için hangi kripto para birimini kullanmanız gerektiğini öğrenin. Bugün, CPU madenciliği için uygun olan az bilinen kriptolar dahil, olası tüm seçenekleri inceledi. Kripto para birimi piyasasının ne kadar tahmin edilemez olduğu göz önüne alındığında, bu kripto paralardan birinin bir sonraki Bitcoin olabileceğini göz ardı edilmemelidir.

CPU madenciliği

Evet, doğru duydunuz, CPU madenciliği 2019’da hala olası bir şey (tıpkı Bitcoin’in ilk günlerinde olduğu gibi, en cesur fiyat tahminlerinin bile bugünün fiyatını öngöremediği). Tabii ki, eski dizüstü bilgisayarınızdan tek bir dolar (hatta bir kuruş) kazanmayı beklemeyin. Bununla birlikte, fiyatı bir gün fırlayacak paraları toplamak adına, aşağıdaki CPU yönelimli kripto para birimlerini madenciliği düşünebilirsiniz:

  • Nimiq
  • Nerva
  • Pascal
  • Uplexa
  • Blur

Newcpucoins.com web sitesinin yardımıyla sürekli olarak yeni GPU paralarını takip edebilirsiniz. Seçebileceğiniz en iyi stratejilerden biri, proje ve ekibi derinlemesine araştırdıktan sonra temelde hiçbir şeye değmeyecek bir kripto paraları elemek. Kripto para birimi piyasası çok gelişmiştir ve gelecekte yeni bir token değerinin patlama ihtimali yüksektir (sadece erken satmadığınızdan emin olun).

Madencilik kârınızı nasıl maksimize edersiniz?

En geleneksel (ve oldukça sıradışı) seçeneklerden bazılarını listeledik, ancak masada 2.000’den fazla seçenek olduğunda seçiminizi belirli bir kripto paraya indirgemek zordur. Bu nedenle, potansiyel zararlara karşı korunmak için eşzamanlı olarak birkaç kripto para aynı anda (tüm büyük kıyılabilir para birimlerine kadar) madencilik yapmak mantıklı olacaktır. Bu bir yatırım tavsiyesi değildir, ancak para birimlerini takas etmek, fiyat tahminlerinin çok hızlı bir şekilde değişme eğiliminde olduğu dalgalı piyasada nesnel olarak iyi bir seçenektir.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin