Binance, Ekim ayının heyecan verici bir ay olacağını düşünüyor
Binance, Ekim ayının heyecan verici bir ay olacağını düşünüyor

Binance IEO’ları, ICO çılgınlığı yeniden alevlendirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, IEO’ları piyasaya sürdükçe ICO çılgınlığı yeniden alevlendi ve borsasında birçok proje yer aldı. IEO’larla, Binance, dünyadaki en büyük borsalardan biri olarak konumunu daha da güvence altına aldı.

Binance ciddi oranlarda kâr etti

Bu projelerle ilgili oluşan gündem, listelenen projelerin fiyatlarının büyük miktarlarda artmasıyla zirveye ulaştı, bu da şirket için çok fazla kar getirdi. Ceteris Paribus tarafından yayınlanan verilere göre, Binance, token satışlarından yüzde 50 oranında kazanç elde etti. Token satışlarının çoğu, sırasıyla yüzde 870, yüzde 869 ve yüzde 128 getiri sunan MATIC, BTT ve Fetch AI (FET) ile başarılı oldu.

Benzer şekilde, tokenler için mevcut Yatırım Getirisi (ROI) BTT’de 13.8x, MATIC’te 11.0x, CELR’de 3.3x ve FET’te 3.2x oldu. Ancak, yazım zamanında, üç özel proje olan MATIC, CELR ve FET %50’den fazla düştü. Matic kuşkusuz IEO’lar aracılığıyla token satışları açısından en önemlisi oldu ve birçok önemli kripto etkileyici herhangi bir düzeltmenin Binance’in token için uzun vadeli hedeflerini engellemeyeceğini belirtti. FET/BTC %56,46 azalırken en yüksek değer kaybı yaşadı. MATIC/BTC %55 düştü ve CELR/BTC %52,42 düştü.

Matic, pazar sınırı açısından 106. sıradayken, CELR daha düşük, 137’de kaldı. FET, 283 sırada ancak yer bularak en düşük sıradaydı. IEO çılgınlığı, son zamanlarda en yüksek seviyeye ulaşan Binance Coin’in de yeni zirvelere vurmasına neden oldu. 35 dolara ulaşan BNB, piyasa değeri 4.9 milyar dolar oldu.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin