BitcoinDark (BTCD) sadece Poloniex ve Trade By Trade'de listeleniyor
BitcoinDark (BTCD) sadece Poloniex ve Trade By Trade'de listeleniyor

Terkedilmiş kripto para BitcoinDark (BTCD) yüzde 400 oranında arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) ile rekabet etmeyi amaçlayan, daha sonra ekibi tarafından terk edilen ve Komodo (KMD)’ya katılan bir kripto projesi olan BitcoinDark (BTCD), Salı günü fiyatını beşe katladı.

BitcoinDark (BTCD) sadece Poloniex ve Trade By Trade’de listeleniyor

2018 yılının başında ekibi tarafından terk edilen bir kripto para birimi olan BitcoinDark, CoinMarketCap verilerine göre işlem hacminin güçlenmesiyle Salı günü %400’ün üzerinde etkileyici bir fiyat artışı gördü. Sadece Poloniex ve Trade By Trade’de işlem gören BTCD, Salı günü saat 5:39 UTC civarı ani bir artış yaşadı. Garip bir şekilde, 20 dolar seviyelerindeyken yaklaşık 100 dolar seviyelerine çıktı ve bu kripto paranın 11 Mayıs 2018’den bu yana en yüksek seviyesi oldu.

BitcoinDark (BTCD) fiyat grafiği
BitcoinDark (BTCD) fiyat grafiği

BitcoinDark’ın son zamanlarda 100.000 dolar ve 200.000 dolar arasında bulunan günlük işlem hacmi de son 24 saatte 700.000 doları aşarak önemli ölçüde güçlendi. Poloniex borsasında ki hacmi toplam hacminin %85’ini oluşturuyor. Şu anda, BTCD fiyat artışının ardında yatan nedenler açık değil. Ancak yükseliş eğiliminin bir pump veya dump hareketiyle ya da içeriden ekiple çalışan yatırımcılar tarafından yapıldığı düşünülüyor.

1,3 milyon BTCD’nin dolaşımda bir kaynağı bulunmuyor

BTCD’nin arkasındaki asıl ekip aktif olarak kripto paranın geliştirilmesinde yer almıyor.  BTCD sahipleri, kripto parayı Ocak 2019’un ortalarına kadar KMD tokenleriyle takas edebilirler. Açıkçası, CoinMarketCap verilerine göre, tüm BTCD’ler KMD ile değiştirilmedi. Çünkü 1,3 milyon BTCD kripto parasının dolaşımda bir kaynağı bulunmuyor.

Cryptovest

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin