featured

eToro CEO’su: “Blockchain’e yatırım yapmak 10 yıl önce internete yatırım yapmak gibi.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

13 yaşından beri ticaretle uğraşan eToro CEO’su Yoni Assia, şu anda fikirlerin dotcom döneminde olduğundan çok daha büyük olduğuna inanıyor. Yoni Assia bunun, ICO’larda ortaya çıkan büyük miktardaki paraların ardındaki açıklama olduğunu düşünüyor.

eToro CEO’su: “Daha önce dotcom balonunda bile hiç görülmemiş bir şey var.”

Danışmanlık firması Autonomous NEXT’e göre, bu yılın başlangıcından bu yana, ICO’larda finansman olarak 9 milyar doların üzerinde artış sağlandı. Yoni Assia konuya yönelik şunları söyledi:

Daha önce dotcom balonunda bile hiç görülmemiş bir şey var. Şimdi bir fikriniz varsa bunu rahatlıkla pazarlayabilir ve geliştirmek için fon kaynağı bulabilirsiniz. ICO’lar aracılığıyla insanlar farklı projeleri hayata geçirebiliyor. Bu daha önce hiç olmamıştı.

ICO’lar riskle dolu çünkü endüstri sıkı bir şekilde düzenlenmedi. Piyasada tutunamayan bir çok proje sonlandırıldı. Yine de Yoni Assia, kripto paralara yatırım yapmanın 10 yıl önce internete yatırım yapmak kadar iyi olduğunu belirtiyor.

“Uzun vadeli görüşüm şu anda kripto paralar kendini satıyor.”

Yoni Assia konuya yönelik şunları söyledi:

Tesla %2.000, Facebook %1.000 ve Google %1.000 yaptı. Uzun vadeli görüşüm şu anda kripto paralar kendini satıyor. Bu durum 2001 yılında Apple’ı piyasaya sürmek gibi. Bockchain teknolojisi insanlara sonsuz bir fırsat sunuyor. Bu teknolojisinin geleceğini öngören ve bunun için ürünler üretmeye çalışan çok akıllı insanlar var. Blockchain’e yatırım yapmak artık 10 yıl önce internete yatırım yapmak gibi.

Geçen yıl sonu, kripto paralar için çılgınlık dönemiydi ve bu yıl da şiddetini gösterecek gibi görünüyor. Bitcoin ve diğer kripto paraların meteor yükselişi, yatırımcılara sayısız fırsatlar sunuyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin