Bitcoin ve Ethereum’a yönelik SEC düzenlemeleri piyasayı olumsuz etkileyebilir
Bitcoin ve Ethereum’a yönelik SEC düzenlemeleri piyasayı olumsuz etkileyebilir

Bitcoin ve Ethereum’a yönelik SEC düzenlemeleri piyasayı etkileyecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde SEC’in üst düzey bir yetkilisi, Bitcoin ve Ethereum’un merkeziyetsiz olmaları nedeniyle menkul kıymet olamayacağını belirtti. Bu açıklamadan sonra; Tone Vays, SEC düzenlemelerinin kripto para piyasasına etkisi konusunda IOHK’dan Charles Hoskinson ile bir görüşme yaptı. Bu durumda lider iki kripto paraya yönelik SEC düzenlemeleri piyasayı etkileyecek mi?

“Tokenler kesinlikle menkul kıymet değildir. ”

Charles Hoskinson SEC’in kripto para sektörüne yönelik düzenlemelerini değerlendirdi. Charles Hoskinson’a göre bu düzenlemeler, daha ​​çok girişimci ve inovasyon dostu bir şekilde yasaları yorumlama özgürlüğüne sahip olan gri bir yasal alanda yaşamak gibi. Ayrıca Charles Hoskinson, bu yasaların kararlı olmadığını ekledi ve düzenlemelerin siyasetteki hareketlilik ile değiştiğini de söyledi.

Charles Hoskinson gözleminde, ikincil pazarda yaşayan ve aktif olarak işlem gören tokenler ile ilgili olarak yetkililerin şaşkın olduğu ve bunların menkul kıymet olup olmadığı konusunda kararsız kaldıklarını belirtiyor. Charles Hoskinson’a göre SEC’in yapması gereken şey, ikincil piyasada alım satım işlemleri konusunda net bir duruş sergilemek. Charles Hoskinson konuya yönelik şunları söyledi:

SEC açık bir şekilde söylemek gerekirse, ikincil piyasada işlem gören bu tokenleri menkul kıymet olarak kabul edemeyecek. Bu tokenler belki de emtia gibi başka bir şeydir ama onlar kesinlikle menkul kıymet değildir.

Bitcoin ve Ethereum’a yönelik SEC düzenlemeleri piyasayı olumsuz etkileyebilir

Charles Hoskinson’a göre, SEC’in düzenlemeleri işletmeleri, yatırımcıları ve borsaları zor durumda bırakacak. Charles Hoskinson, 2015 yılında kurulan Input-Output Hong Kong olarak adlandırılan teknoloji şirketinin CEO’su ve kurucu ortağıdır. Şirket, dünyaya finansal hizmetler sunmak için eşler arası yenilikleri kullanıyor. Akademik kurumlar, devlet kurumları ve şirketler için kripto para ve Blockchain projeleri inşa ediyor. Zen Cash ve Ethereum Classic bunlardan sadece ikisi, Cardano ise onlar tarafından üretilen en bilinen kripto para.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin