Bitcoin düşüşü tamamen  teknik
Bitcoin düşüşü tamamen  teknik

EToro analisti: “Bitcoin çekirdek destek alanında işlem yapıyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, son 24 saatteki %4,8’lik düşüşün ardından toparlanırken %3,25 oranında düşüşle günü kapattı. Pazartesi günkü fiyat düşüşü, dünyanın en büyük kripto para birimi için 6 haftanın en düşük seviyesini gösteriyor.

“Bitcoin düşüşü tamamen  teknik.”

EToro’nun kıdemli pazar analisti Mati Greenspan şöyle diyor:

Günümüzde kripto paranın hareketi teknikten başka bir şey değil.

Business Insider ile konuşan Greenspan, aşırı reaksiyona gerek olmadığını söylüyor.

Bitcoin, çekirdek destek alanında, Kasım 2018’den bu yana 3.000 ile 3.500 dolar arasında değişen işlemler yapmaya devam ediyor.

Kripto borsası Kraken’de, Bitcoin’in alım satımını Aralık ayının ortalarından bu yana en düşük seviyesi olan 3.396,80 seviyesini gösterdi. Tüm önemli altcoin’leri sürükleyen Bitcoin’in düşüşü, kripto pazarından toplamda 5.7 milyar dolar sildi.

Hedge fon yöneticisi ve ekonomist Mark Dow, Bitcoin’in şu anki fiyat hareketinin, kısa vadede daha fazla acıya sebep olarak aşağı yönlü  bir işaret olduğunu söyledi.

BTC’nin düşüşüne rağmen, sene başında %51,7 olan Bitcoin hakimiyeti, bir hafta önce %52,4’ten %53,6’ya yükseldi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin