Tartışmalı Bitcoin borsasından kritik Ethereum hamlesi
Tartışmalı Bitcoin borsasından kritik Ethereum hamlesi

Ethfinex iki yeni içerik tokeni listeliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

20 Eylül’de kripto işlem platformu Ethfinex, Twitter hesabından, Ethereum (ETH) pazarını genişletmek için iki yeni içerik tokeni listeleyeceğini duyurdu.  Eklenecek yeni içerik tokenleri ContenBox (BOX) ve Content Neutrality Twitter Network (CNN) olarak açıklandı.

Ethfinex Bitfinex’e bağlı bir alt kripto para borsası

Bu tokenlerin her ikisi de, Blockchain teknolojisi üzerine inşa edilen içerik tokenleri olarak tasarlandı. Resmi Twitter gönderisinde, ticaret platformu kullanıcılarına ekli çiftler için 3 gün boyunca komisyon ücreti alınmayacağını duyurdu. Ayrıca iki tokenin de ETH ve USD karşılığında işlem göreceği belirtiliyor.

İki tokende Topluluk Listeleme Oylaması ile kendine platformda yer buldu. Oylamayı kazanan bu tokenler Bitfinex’te de listelenebilmek içinde avantaj elde etti. Bir önceki oylamayı kazanan token ise VideoCoin’di. Borsa, tokenin alım satıma hazır hale gelir gelmez listeleneceğini duyurdu. Bu tokenlerin amacı, içerik endüstrisini Blockchain teknolojisiyle güçlendirerek devrimleştirmek. CNN de böyle bir planın uygulanması için bir model sağlıyor. NewsNog olarak bilinen Hindistan merkezli bir içerik portalı CNN’nin merkezi olmayan modele uyan ilk proje olacağı iddia ediliyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin