Bluzelle 1,5 milyon dolarlık bir finansmanı tamamladı
Bluzelle 1,5 milyon dolarlık bir finansmanı tamamladı

Blockchain tabanlı veri depolama şirketi Bluzelle, 1,5 milyon dolarlık bir finansmanı tamamladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain tabanlı kurumsal veri depolama sağlayıcısı Bluzelle, 1,5 milyon dolarlık bir finansmanı başarıyla kapatıyor.

Singapur merkezli Blockchain sağlayıcısı olan Bluzelle, risk sermayesi şirketleri Global Brain, LUN Partners Capital ve True Global Ventures tarafından yönetilen 1,5 milyon dolarlık A serisini finansmanını tamamladı.

Şirket, “Yeni İnternet”in verimli ve üssel olarak ölçeklendirilmesini kolaylaştırmak için merkezi olmayan bir veritabanı hizmeti geliştiriyor.

Şirket CEO’su Pavel Bains konuyla ilgili şöyle söyledi:

Oracle şu anki internet için ne yapıyor? Biz “Yeni İnternet” için çalışıyoruz.

Ayrıca, 2020’ye kadar diğerlerine ulaşmak için veri gönderen 20 milyardan fazla cihaz olacak ve bu verilerin yüksek performans ve düşük maliyetle güvenli bir şekilde saklanması gerekecek. Yeni İnternet, uygulamalardan veri depolamak için arka back-end platformlar dağıtılmış olacak.

Bluzelle tokeni geliyor

KPMG ve Microsoft ile ortak olan girişim Ekim ayında, kurumsal işlerini ölçeklendirmek, kendi temel hizmeti olan merkezi olmayan veritabanı platformunu oluşturmak ve geliştirici topluluğunu desteklemek için Bluzelle tokens ICO’ları üzerinde çalışmaya başladığını duyurmuştu.

Tokenler, operatörlerin topluluğunun yanı sıra, veri depolama için gerekli donanım kaynaklarını sağlayan “çiftçiler” tarafından kazanılacak.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin