Ethfinex Borsası platformuna 4 yeni kripto para ekledi
Ethfinex Borsası platformuna 4 yeni kripto para ekledi

Ethfinex Borsası platformuna 4 yeni kripto para ekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethfinex Borsası platformuna Lympo (LYM) başta olmak üzere dört yeni token ekledi. Borsaya eklenen diğer kripto paralar: BLOCKv (VEE), Dadi (DADI) ve UTRUST (UTK)’dur. Listelenen kripto paralar Bitfinex platformuna önemli bir ilavedir ve borsa platformuna yaklaşık 210 milyon dolarlık bir net değer katıyor.

Ethfinex Borsası platformuna eklenen kripto paraların durumu

CoinMarketCap verilerine göre, Lympo ve Dadi aslında listeleme haberlerine rağmen aşağı yönde hareket gördü. Yazım sırasında Lympo, %4 oranında düşüşle 0,11 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Dadi geçen 24 saatte %13 oranında düşerek 0,21 dolar seviyelerine kadar geriledi. BLOCKv, listelendikten sonraki 24 saat içinde yaklaşık %10’luk bir artış göstererek, 0,035 dolara yükseldi. Ancak BLOCKv, son bir gün içinde %6’ya varan bir düşüşle 0,033 dolara düştü.

UTRUST, son bir saat içinde yaklaşık %2 oranında artarak, 0,114 dolar seviyesinden işlem görüyor. Bu kripto paralar Bitcoin, Ethereum ya da ABD doları karşısında işlem görebiliyor. Dolayısıyla ticaret çiftleri şu şekilde işlem görüyor: UTK/BTC, UTK/ETH, UTK/USD.

UTRUST, PayPal’ın faydalarını Blockchain teknolojisi ile birleştiriyor

UTRUST, tüketicinin korunmasını sağlayabilecek bir kripto para birimi üretmek için, PayPal’ın faydalarını Blockchain teknolojisi ile bir araya getirmeyi amaçlıyor. Bu, temel amaçlarından biri kullanımı kolay, güvenli, erişilebilir bir bankacılık sistemi getirerek gelişmekte olan ekonomileri desteklemek.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin