EOS ana ağ lansmanından önce keskin bir artış gördü
EOS ana ağ lansmanından önce keskin bir artış gördü

EOS ana ağ lansmanından önce sert yükseldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün EOS ana ağ lansmanından önce keskin bir artış gördü. Lansman ile birlikte EOS yeni Blockchain’ine saatler içinde taşınacak.

EOS ana ağ lansmanından önce keskin bir artış gördü

EOS, hafta boyunca 12 dolar seviyesinde işlem görmesine rağmen, desteğin altında ara sıra kırılmalar oluştu. EOS’un satış fiyatı 12,5 dolardan 14,3 dolara yükseldi. Ancak EOS, sadece birkaç saat içinde %14,4’lük bir fiyat artışı yaşadı.

Kripto para, 29 Mayıs’taki 12 dolar seviyesinin altına düştü ve aynı gün 10,96 dolar seviyesine ulaştı. Ancak, hızlı bir şekilde geri döndü ve gün bitmeden 12 dolarlık seviyeyi geri kazandı. EOS, 31 Mayıs’ta lansmandan sadece iki gün önce bir kez daha yükseldi ve 12 dolar sınırının üstünde bir değer kazanmadan önce  11,9 dolar seviyesinin etrafında dolaştı.

EOS ana ağ lansmanı nedeniyle pek çok EOS sahibi heyecanlı

EOS ana ağ lansmanı nedeniyle pek çok EOS sahibi heyecanlı. Kripto paralar dün Binance tarafından açıklandığı gibi, Ethereum Blockchain’inde devredilemez hale geldi. Bu süreçte token takası, borsalar tarafından yapılacak. EOS merkezi olmayan uygulamalar geliştirmek için bir altyapıya sahip. Ayrıca EOS, bloklar arası iletişim, arayüz geliştirme için bir web araç takımı ve kendi kendini tanımlayan arayüzler gibi özelliklere de sahip.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin