Vitalik Buterin’den dikkat çeken Ethereum 2.0 itirafı: “Beklediğimden zor ilerliyor.”
Vitalik Buterin'den, Justin Sun’a 1 Nisan aVitalik Buterin’den dikkat çeken Ethereum 2.0 itirafı: “Beklediğimden zor ilerliyor.”şakası

Ethereum’un yaratıcısı Vitalik Buterin’in kaç Ether’i olduğunu bilmek ister misiniz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum’un yaratıcısı Vitalik Buterin’in ne kadar Ether tuttuğunu ortaya çıktı. NYU ekonomisti Nouriel Roubini ile yaptığı bir tartışmada, Vitalik Buterin Ethereum adresini paylaştı.

Ethereum’un yaratıcısı Vitalik Buterin, 365.003 Ether’e sahip

2008 mali krizini tahmin eden ve “Docter Doom” takma adıyla bilinen Roubini, Vitalik Buterin ve Ethereum’un kurucu ortağı Joe Lubin’i Ether’in yüzde 75’ini çalmakla suçladı. Roubini’ye göre Vitalik Buterin ve Joe Lubin, Ether’i yaratan suçlu ön-madencilik satış/aldatmacasının halka liderleriydi.

Vitalik Buterin, kişisel olarak %0,9’dan fazla ETH’ye sahip olmadığı ve net değerin hiç bir zaman 1 milyar dolara yaklaşmadığını belirterek iddiaları ele aldı. Ayrıca Vitalik Buterin, madencilik öncesi ceza kanunlarının bulunmadığından emin olduğunu da ekledi. Daha sonra Vitalik Buterin, Ethereum adresini paylaştı. Vitalik’in cüzdanı, yazım sırasında yaklaşık 7.3 milyon doları aşan 365.003 Ether içeriyordu. Cüzdanda ayrıca, 100.000 dolar değerinde 32.000 OmiseGo ve toplam değeri yaklaşık 1.500 dolar olan diğer birkaç ERC20 tokenini de bulunuyordu.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin