Bitcoin Challenge çözüldü: Bitcoin’ler 2 milyon dolardan daha fazla bir değere sahip!
Bitcoin Challenge çözüldü: Bitcoin’ler 2 milyon dolardan daha fazla bir değere sahip!

Bitcoin Challenge 8 gün içinde çözüldü: 310 Bitcoin (BTC) sahibini buldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dün kripto para kulanıcılarını 310 Bitcoin (BTC) değerinde bir Bitcoin cüzdanına ait özel anahtarı bulmaya teşvik eden yeni bir Bitcoin Challenge’in ortaya çıktığını duyurduk. 8 gün içinde, 310 BTC’yi içeren Bitcoin Challenge çözüldü. 10 Ekim’de 310 Bitcoin’i içeren cüzdan boşaltıldı.

Bitcoin Challenge çözüldü: Bitcoin’ler 2 milyon dolardan daha fazla bir değere sahip

Kripto para kulanıcılarının bu Bitcoin’lere sahip olmak için bulmaca içerisine gizlenmiş olan cüzdana ait özel anahtar şifresini çözmeleri gerekiyordu. Cüzdanın şu anki değerinin yaklaşık 2.000.000 dolar olduğu belirtiliyor. Amaç, özel anahtarı bulmak ve 310 BTC’yi cüzdandan çıkarmaktı. 10 Ekim’de Reddit’te, 310 BTC fonunun alındığı haberi yayınladı. Yarışmanın yaratıcısı olan Pip, konuya yönelik şunları söyledi:

İlk ödülü kim kazandıysa, lütfen benimle temasa geçsin. Bulmacanın nasıl çözüldüğü henüz belli değil, ancak bunu yapan akıllı kişi şimdi 2 milyon dolardan daha fazla bir paraya sahip.

İşte cüzdan şifrelerinin nasıl çözüldüğünün videosu

Sırasıyla 0,31, 0,2 ve 0,1 BTC içeren 3 bağlantı adresi vardı. 0,2 BTC cüzdanı ve 0,1 BTC cüzdanı zaten boşaltılmıştı, 0,31 BTC cüzdanı şifresi ise şimdi çözüldü. Aşağıdaki videoda, YouTuber John Hammond, 0,2 ve 0,1 BTC cüzdan şifrelerinin nasıl çözüldüğünü gösteriyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin