Ethereum'un yaratıcısı Vitalik Buterin, Zcash topluluğunu ele alıyor
Ethereum'un yaratıcısı Vitalik Buterin, Zcash topluluğunu ele alıyor

Ethereum’un yaratıcısı Vitalik Buterin, Zcash topluluğuna övgüde bulunuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum‘un yaratıcısı Vitalik Buterin, Ethereum San Francisco etkinliğinde, Ethereum Vakfı tarafından benimsenebilecek diğer kripto para topluluklarının önemli yönlerini anlattı. Coinbase’in CTO’su Balaji Srinivasan da Coinbase’in olaydaki teknolojik gelişmeyi nasıl sürdürdüğünü anlattı.

Ethereum’un yaratıcısı Vitalik Buterin, Zcash topluluğunu ele alıyor

Vitalik, Zcash topluluğunun Zcash Vakfı ile Zcash Co. arasında nasıl farklılaştığını, Zcash’ın kurucusu olan Zooko Wilcox-O’Hearn’in Zcash Co.’nun bir parçası olduğunu belirterek, üyelerin sınırlı düzeyde etki sahibi olduklarını belirtiyor. Buterin konuya yönelik şunları söylüyor:

Diğer yandan Zokoo’nun, protokol geliştirme ve ticari marka sahipliği üzerindeki pratik kontrolün en üst düzeyde olması gerektiğine dair görüşü, düşündüğüm ilginç fikirler arasında.

Buterin, Zooko’nun yaklaşımının “pragmatik” olduğunu ve “merkezileşmeyi” azaltabileceğini belirtiyor.

Coinbase teknoloji devi Apple’ın izlediği stratejiyi uygulamaya karar veriyor

Ayrıca, Coinbase’in CTO’su Balaji Srinivasan, Coinbase’in dışındaki teknolojik gelişmeleri takip etmekten söz etti. Srinivasan, platformun zk-SNARK ve Bulletproof gibi gizlilik paralarının çeşitli yönlerine baktığını belirtiyor. Buna ek olarak Coinbase’nin, stablecoin’ler ve tokenlerin arkasındaki teknoloji hakkında platformunu güncellediğini de vurguluyor.

Srinivasan, Coinbase’in teknoloji devi Apple’ın izlediği stratejiyi uygulamaya karar verdiğini belirterek konuşmasını sonlandırıyor. Ona göre, Apple ilk aşamasında olan bir teknolojiyi uygular ve teknoloji tamamlandığında, bunu ana akım haline getirirler.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin