Ethereum'da son durum: 245 dolarla dans, 300 dolar ihtimali, düşüş olasılığı...
Ethereum'da son durum: 245 dolarla dans, 300 dolar ihtimali, düşüş olasılığı...

Ethereum’un devrim yaratacak projesi Civil tanıtıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum kurucularından ve ConsenSys geliştirici ekibinden biri olan Joseph Lubin, medya endüstrisinde devrim yaratacağını iddia ettiği yeni projelerini anlattı ve Ethereum Civil projesini açıkladı.

Civil Ethereum’u faydalı bir yazılıma dönüştürecek

ConsenSys’in bir projesi olan Civil, şimdiden Truffle ve Metamask da dahil olmak üzere en çok kullanılan Ethereum projelerinden biri oldu. Proje, ConsenSys‘in kripto para ve finansal gelişmelerden ziyade, yalnızca Ethereum üzerine faydalı bir yazılım geliştirmeye odaklandığı bir başka yolun örneği olarak verilir. Yeni proje temelde merkezi olmayan bir medya platformu. ConsenSys’in Pazarlama Direktörü Amanda Gutterman, Ethereum’un sendikasyon için ideal bir araç olduğuna ve Associated Press tarafından bu kapasitede uygulamaya koyulduğuna işaret ediyor.

Civil, bireylerin bu tip haber servislerinden bilgi almasını ve bunlara cevap vermesini sağlamak için  tasarlanmakla kalmaz, aynı zamanda bireylerin kendi haber odalarını satışa sunmalarını sağlar. Dahası ekip, medeni manzarayı desantralize etmek için medya etütlerini doğrulamak istiyor. Bu sayede geleneksel gazetecilik kaynaklarını ve yeni medya platformlarına sağlam olma ve daha geniş bir erişim alanı bulma yeteneği sunacak. En önemlisi “etik gazetecilerin” kimliğini oluşturmak ve olgusal haberleri doğrulamak üzere çalışacak.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin