Crypto Valley Association yönetim kuruluna iki kadın üye katılıyor.
Crypto Valley Association yönetim kuruluna iki kadın üye katılıyor.

Crypto Valley Association (CVA) yönetim kuruluna iki kadın üye katılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İsviçre’deki Crypto Valley Association (CVA) bugünlerde artan cinsiyet eşitsizliği ile başa çıkmak için acil toplantı gerçekleştirdi. Grubun “erkek kulübüne” dönüştüğü suçlamalarına cevap vermek adına iki kadın yönetim kuruluna seçilecek.

Crypto Valley Association siyasi anlamda büyük bir etkiye sahip

CVA, İsviçre’nin Crypto Valley’deki faaliyetlerini denetliyor. Zug bölgesi, teşvikler ve aşırı düşük vergilendirme nedeniyle bir dizi Blockchain girişimini cezbetmiş durumda. Kuruluş önemli bir siyasi nüfuza sahip ve avukatlar, danışmanlar, inkübatörler ve işletmeler dahil olmak üzere yaklaşık 1000 üyeye sahip.

CVA’in iletişim müdürü Leeannee Abapo Senn, TheNextWeb’e verdiği röportajda şunları söyledi:

Amacımız, Crypto Valley’e katkıda bulunan dinamik kadınları yükseltmek ve daha güçlü, daha kapsayıcı bir ekosistem yaratmak.

43 adayın katılacağı oylama 20 Eylül’de

CVA yönetim kurulu için son zamanlarda yapılan bir seçim, erkeklerin toplumsal cinsiyet eşitliği konusunu gündeme getirdi. Zira erkekler haziran ayında seçimin güvence altına alınmasını özellikle kolaylaştırdı. Mevcut yönetim kurulu üyelerinden beşinin de erkek olduğunu belirtmekte fayda var.

Kararnameyle, toplam üye sayısı yediye çıkarılacak ve iki kadın kurula eklenecek. Toplam 43 kadın aday gösterildi ve oylama 20 Eylül’de gerçekleştirilecek.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

İşte 2018’in en iyi IOTA cüzdanları

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin