Ethereum'un kurucu ortağı : “Web 3.0'ı geliştirmeye odaklanmış binlerce proje var.”
Ethereum'un kurucu ortağı : “Web 3.0'ı geliştirmeye odaklanmış binlerce proje var.”

Ethereum’un kurucu ortağı Joseph Lubin, Web 3.0 hakkında iyimser olmaya devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum’un kurucu ortağı Joseph Lubin, NEXT18 Konferansı sırasında yeni nesil web olan Web 3.0 hakkında konuştu. Ayrıca ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Ethereum konusundaki duruşu hakkında konuştu.

SEC Direktörü Bill Hinman: “Ether merkezi değil.”

Lubin’e bir Blockchain’in bir iş mi yoksa bir inanç mı olduğu sorulduğunda, bir kişinin Blockchain’de iş yapabildiğini belirterek yanıt verdi. Lubin açıklamlarına şu sözlerle devam ediyor:

Esasen şirket kurgusu, paraya verebileceğim bir şey ve bu para, müşterisine nasıl değer vereceğini anlamak için kullanabilir. Bu paraya borsa yatırımın nedeniyle, getirdiği bir getiriyi bekleyebilirim. Şirkette bu insanlar.

Lubin, geçtiğimiz günlerde SEC’in Kurumsal Finansman Direktörü Bill Hinman’ın yaptığı konuşmalarda, Ether’in merkezi olmadığını belirttiğini söylüyor. Lubin SEC’in, yatırım gerektirmeyen yeni bir yapı olduğunu kabul ettiğini de vurguluyor.

Joseph Lubin: “ConsenSys ekibi birçok şirkete danışmanlık yapıyor.”

Hinman ayrıca, tokenlerin uygun bir şekilde inşa edilmesi ve pazarlanması durumunda, bir menkul kıymet önlemi olarak değil, faydalı bir araç olarak kabul edileceğini belirtiyor. Lubin’in ifadesine göre, Hinman şunları söyledi:

Bu yeni yapıyı yaratan iş mantığı çok iyi olurdu.

Tartışma sırasında Lubin, ConsenSys hakkında da konuştu. Lubin, ConsenSys ekibinin birçok şirkete danışmanlık yaptığını belirtiyor. Bankalar ve hükümetler ile konsorsiyumdaki şirketler için yazılım geliştirdiklerini de ekliyor. Ayrıca ConsenSys’te, geliştiricilerin Ethereum ekosistemi için birçok ürün geliştirmeye odaklandığını belirtiyor. Ek olarak, ekip eğitim ve sermaye piyasası faaliyetleri ile uğraşmakta.

Ethereum’un kurucu ortağı: “Web 3.0’ı geliştirmeye odaklanmış binlerce proje var.”

Teknolojinin avantajlı olduğu bir sonraki “katil uygulama” ile ilgili görüşünü sorduğumuz Lubin, dünyanın her yerinde, Web 3.0’ı geliştirmeye odaklanmış binlerce projenin bulunduğunu belirtiyor.

Lubin’e göre, Web 3.0, Web 2’nin ötesinde bir sonraki iterasyondu. Web 3.0, birleştirilemez tokenler, kripto para birimi tahvili ve emtiaları içerecek. Birkaç bankanın Blockchain ile çoktan bağlarını kurduğunu söylüyor. Ortak kurucu, kripto koleksiyonlarının ABD’deki bir sonraki popüler şey haline geldiğini ekliyor. Lubin, Blockchain teknolojisinin mevcut dünyada nerede durduğunu tartışmaya devam ediyor. Lubin, Blockchain teknolojisinin ilk aşamasında olduğunu belirterek konuşmasına devam ediyor.

“Dünyanın her yerindeki düzenleyicilerle çalışıyoruz.”

Lubin, konuya yönelik açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

Dünyanın her yerindeki düzenleyicilerle çalışıyoruz. Bu tokenleri nasıl tüketici sadakat tokenleri olarak gördüklerini ve menkul kıymetleri satmadığımız konusunda son derece titiz olmaya çalıştığımızı gösteriyor.

Lubin’in görüşüne göre, Blockchain teknolojisi, insanların bir rant arama davranışı gerçekleştirmek için daha doğrudan finansal katılım ve daha az güç aracı bulundurmalarını sağladı. Lubin, konuya yönelik açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

Bence, hükumetlerin ya da şirketlerin bu tür şeylere bakmalarını beklemeden, birlikte yapmak istediğimiz şeylerin çoğunu gerçekleştirebileceğiz.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin