Ethereum’un kan kaybetmesine ne sebep oluyor?

Ethereum’un kan kaybetmesine ne sebep oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şu anda, Ethereum (ETH) piyasalarda herhangi bir değeri tutmak için gerçekten mücadele ediyor. Tabii ki, kripto paraların çoğunluğu şu anda büyük kayıplar veriyor. Ayılar gerçekten piyasaları ele geçiriyor. Genel olarak Ethereum’un performansı düşüş piyasasında oldukça kötü. Piyasadaki ikinci en yüksek piyasa değerine sahip olan Ethereum, Bitcoin’den sonra piyasaların yönünü belirlemeden sorumlu. Peki Ethereum’un kan kaybetmesine ne sebep oluyor?

Ethereum’un kan kaybetmesine ne sebep oluyor?

Yazım sırasında, Ethereum, %13 oranında düşüşle 586 dolardan işlem görüyor. Gördüğünüz gibi, Ethereum 600 doların altına geriledi. Bundan sonra Ethereum’un 600 doların üzerine çıkmak için ağır bir direnç görmesi beklenmekte. Bu, tüm yatırımcılar için kötü bir haber. Ancak çok kötümser kalmamalıyız. Çünkü Ethereum’un eski seviyelerine dönmesi çok muhtemel.

Geçtiğimiz günlerde, Ethereum’un işlem ücretleri, Ethereum ağındaki DApp’ler içindeki artan faaliyete bağlı olarak bir miktar arttı. Ethereum işlem ücretleri tekrar artan faaliyet nedeniyle artıyor. Ocak ayında görülen 4 dolarlık ücretlerden çok uzak olsalar da, bazı fenomenlerin Mart ayının başından bu yana görmediğimiz seviyelere ulaşmalarına neden olduğu görülmekte. Şu anda bir ETH işleminin şu anki oranı 0,60 doların biraz üzerinde. Yılın başından bu yana düşüşle geçen Nisan ayından bu yana istikrarlı bir tırmanışa geçti.

Bildiğimiz gibi, daha önce bu durum, Ethereum ağında büyük sorunlara neden oldu. Basitçe söylemek gerekirse, DApp etkinliğinden gelen bir aşırı yük, şebekeyi tamamen tüketebilir. Bu kripto paranın da alım satımın durmasına neden olabilir. Elbette, borsalar ve cüzdan aktiviteleri de işlevini yitirir. Bu durumun olması muhtemel olmamakla birlikte, risk her zaman vardır.

Bu durum, Ethereum’un ölmesine mi neden oluyor?

Pek olası değil, genel olarak Ethereum’da gördüğümüz düşüş büyük olasılıkla güncel piyasa dalgasından kaynaklanmakta. Kripto para birimleriyle mücadele ederken, Ethereum ağdaki artan faaliyetlerle bile bu modelden tek başına kopamaz. Elbette, artan işlem ücretleri yatırımcıları etkileyebilir. Bu da Ethereum’un değerinin daha fazla etkilenmesine neden olabilir. Ancak genel olarak, bu düşüş sadece piyasaların seviyesini yeterince üst düzeye çıkararak geçici bir etki yaratacak.

Ağdaki aktivite arttıkça, Ethereum’un nasıl performans gösterdiğine dikkat etmeliyiz. Şu anda risk düşük olsa da, Ethereum ağının tekrar çöktüğünü görebiliriz. Bu durum gerçekleşirse, para biriminin değeri üzerinde büyük bir etki yaratması muhtemel.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin