featured

Ethereum’un gizemli yatırımcısı 4,6 milyon dolarlık ETH yaktı: Fiyat nasıl etkilenecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Twitter kullanıcısı @sassal0x, anonim bir ETH yatırımcısının ölü Ethereum cüzdanına 2,500 adet ETH token’ı aktardığını paylaştı. Bu ETH miktarı yaklaşık 4,6 milyon değerindedir. Kimse bu yakım işleminin kim olduğunu ve neden yaptığını bilmiyor.

Bununla birlikte @sassal0x, iki yıl önce uygulanan EIP-1559 yükseltmesi sayesinde, Ethereum ağının yaklaşık her 30 saatte bir dolaşımdaki arzdan 2,500 adet token kaldırdığını hatırlattı.

Ethereum fiyatı yükselecek mi?

Şimdiye kadar, yaklaşık 6,4 milyar dolar değerinde toplam 3,5 milyon adet Ethereum yakıldı. Basit bir dille yakmak, token’ları harcanamaz cüzdanlara taşıyarak bir kripto para biriminin dolaşımdaki arzını azaltmak anlamına gelir.

Ethereum ETH

Yine de, bu büyük günlük yakım miktarına rağmen, ETH etkileyici bir performans gösteremedi. Şu anda en büyük ikinci kripto para birimi, küçük bir düşüşün ardından 1,826 dolar civarında işlem görüyor. Bugün erken saatlerde Ethereum %0,85 oranında yükselmeyi başardı ancak bu kazancı da hızla sildi.

Bunun dışında, staker’lar token’larını Ethereum 2.0 para yatırma sözleşmesine eklemeye devam ediyor. Glassnode tarafından geçtiğimiz günlerde paylaşılan verilere göre, sözleşme kapsamında kilitlenen toplam ETH miktarı, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 27,047,171 ETH’ye ulaştı.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin