featured

Yüksek potansiyele sahip: MATIC, Ağustos ayında sağlam bir düzletme ile oyuna geri dönebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Polygon (MATIC), Temmuz ayının başlarında önemli kazançlar elde etmişti. Ancak, ayın sonuna doğru bazı aksiliklerle karşılaştığı için ayı pek de olumlu kapatamamıştı.

CoinGecko verilerine göre MATIC son 24 saatte %0,4 oranında bir düşüş yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,66 dolar civarında işlem görüyor. Haftalık grafikteki kayıp ise %4,7 olarak kaydedildi. Altcoin’in fiyat performansı dalgalı bir şekilde yoluna devam ederken, teknik göstergeler bir toparlanma potansiyelinin mevcut olduğunu gösteriyor.

MATIC bir düzeltme ile oyuna geri dönebilir

Altcoin’in fiyat hareketini analiz etmede çok önemli bir araç, Haziran’ın düşüğü ile Temmuz’un yükseği arasındaki geri çekilme seviyelerini değerlendiren Fibonacci düzeltme aracı olmuştur. 0,70 dolarda bulunan %50 Fibonacci seviyesi, geri çekilmeyi destekleyemedi ve kazanımların sürdürülebilirliğine ilişkin endişeleri artırdı. Son hareket, token’ın %38,2 Fibonacci seviyesini 0,655 dolar seviyesinde test ettiğini gördü. Bu seviye iki kez yeniden test edildi ve bir destek olarak önemini gösterdi.

Şu anda MATIC, %38,2 Fibonacci seviyesinden bir sıçrama gerçekleştirdi. Bu da iyileşme potansiyelinin yüksek olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, daha yüksek zaman dilimlerinde genel piyasa yapısı düşüş eğilimini sürdürüyor. Bu yüzden, Bitcoin’in performansıyla etkileşim çok önemli bir rol oynayabilir. Bitcoin zayıflık sergilediğinden, %50 Fibonacci seviyesinde bir fiyat reddi gelebilir.

MATIC

Asıl kritik seviye, hem günlük hem de haftalık grafiklerde yükseliş emri bloklarının konumlandığı %38,2 Fibonacci seviyesidir. Özellikle, zaten etkisini daha önce de net bir şekilde gördüğümüz 38,2 Fibonacci desteğinin çökmesi durumunda daha fazla fiyat düşüşünün önüne geçilebilir. Hem %38,2 hem de %23,6 Fibonacci seviyeleri, yükseliş eğilimi bekleyen yatırımcıların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Karmaşık zincir üstü veriler ve Amazon’un rolü

Ağ Kârı ve Zararı (NPL) verileri, MATIC fiyatının tabana ulaşmış olabileceğini gösteriyor gibi görünse de, zincir üstü performansının daha yakından analizi,  olası bir ek düşüşle ilgili endişeleri artırıyor.

Bu karmaşıklık, çeşitli düzenleyici, çevresel ve benimseme zorluklarıyla boğuşan kripto pazarının daha geniş mücadelelerini yansıtıyor. Bu da MATIC fiyatının gelecekteki performansının belirsiz kalmasına sebep oluyor.

Öte yandan, Polygon’un Amazon Prime ile işbirliği iyimser bir bakış açısı sunuyor. Amazon Prime’ın dünya çapında yaklaşık 200 milyona ulaşan geniş abone sayısı, kripto para biriminin benimsenmesi için cazip bir olasılık sunuyor.

Spesifik olarak, Polygon ağı üzerine kurulu Mojo Melee NFT tabanlı oyun projesi şimdi Amazon Prime abonelerine ücretsiz Polygon NFT’leri sunuyor. Bu ortaklık potansiyel olarak Polygon’un ağına olan talebi artırabilir ve pazarın dayanıklılığına katkıda bulunabilir.

Zorluklar devam ederken, MATIC fiyatının uyum sağlama ve gelişme potansiyeli hafife alınamaz. Bu da önümüzdeki günlerde fiyatın iyileşebileceğine dair olan umutları artırıyor.

NewsBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin