Borsalardaki ETH miktarı 19 ayın en düşük seviyesinde - balinalar geri çekiliyor
Borsalardaki ETH miktarı 19 ayın en düşük seviyesinde - balinalar geri çekiliyor

Ethereum’un dolaşımdaki arzının %14,7’si 2-3 yıldır hareketsiz – ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para haber – En son iki ila üç yıl önce aktif olan Ethereum miktarı, 9 ayın en yüksek seviyesi olan 16.884.718 ETH’ye ulaştı.

Hareketsiz kalan ETH’ler

İki ila üç yıl boyunca hareketsiz kalan bu Ethereum miktarı, 114.759 milyon ETH’nin toplam dolaşımdaki arzının yaklaşık %14.7’sidir. Ayrıca, hareketsiz Ethereum’un değeri bugünkü fiyat itibariyle yaklaşık 32.553 Milyar $ değerinde.

Bu kadar uzun bir süredir hareket etmemiş olan böylesine bir Ethereum miktarı, ETH yatırımcılarının dijital varlığın ve ilgili ağın uzun vadeli geleceği konusunda özellikle yükselişe geçtiğinin kanıtıdır.

Fiyat hareketiyle ilgili olarak, Ethereum yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.042 $ seviyesine ulaştı. Bu yeni dönüm noktası, Bitcoin’in 57.717 $’lık yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesini belirlediği 20 Şubat’ta gerçekleştirildi. Bununla birlikte, her iki dijital varlık da o zamandan beri bir geri çekilme yaşadı ve bu da ETH’nin şu anki fiyatı 1.928 $’a geri dönmeden önce anlık olarak 1.800 $ destek bölgesine düşmesine neden oldu.

Grayscale, son 30 günde satın alınan 223.161 ETH (430 milyon $) ile Ethereum’u sürekli olarak biriktiriyor.

Ethereum, Ekim 2020’de 300 bin dolar değerinde ETH satın aldığını açıklayan Gene Simmons tarafından gösterildiği gibi popülerlik kazanmaya devam etti.

CME Ethereum vadeli işlemlerinin hacmi ve açık pozisyonu, bu ayın başlarında piyasaya sürülmelerinden bu yana büyümeye devam etti.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin