193 milyon XRP hareket etti – neler oluyor?
193 milyon XRP hareket etti – neler oluyor?

Ripple (XRP) dakikalar içinde yüzde 12 düştü – sebebi ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP dakikalar içinde çift haneli bir düşüş yaşadı. Peki bu düşüşün ardındaki sebep neydi?

Piyasa değeri açısından en büyük yedinci kripto para birimi olan XRP, kısa süre önce Binance borsasında 50 dakika içinde yüzde 12 düşüşle 0,472 dolara geriledi ve önceki kazançlarını sildi.

Bu ani çöküşün ardından, kripto para birimi şu anda 0,52 dolardan işlem gören etkileyici bir iyileşme gerçekleştirmeyi başardı.

1,7 milyar dolar değerinde kripto para tasfiye edildi

Kripto para piyasası, en büyük kripto para olan Bitcoin’in 54.000 $ seviyesine inmesinin ardından vadeli işlem borsalarında büyük miktarda likidasyon gördü.

Bybt verilerine göre, son 24 saatte 1,7 milyar doların üzerinde kripto para birimi tasfiye edildi ve 1,2 milyar dolar yalnızca 12 saatte silindi.

XRP, 85,7 milyon dolar ile toplam likidasyon miktarına göre dördüncü sırada.

6519_1

Binance Coin acımasız bir düzeltmeye katlandı ve önceki gün 348 dolara yükseldikten sonra 20 Şubat’ta 249 dolara düştü.

Genel olarak, XRP ve Binance Coin, ilk ondaki en kötü performans gösteren iki kripto para birimi oldu. Ardından Litecoin ve Bitcoin Cash geliyor.

McCaleb’in milyarlarca tokenı var

Bu arada, Ripple kurucu ortağı ve Stellar’ın yaratıcısı Jed McCaleb, milyonlarca XRP kripto para birimini boşaltmaya devam ediyor.

Bu hafta boyunca McCaleb, günlük olarak sürekli olarak 38 milyon token sattı.

Leonidas Hadjiloizou’ya göre McCaleb’ın elinde hala 2.49 milyar XRP’si var. Ancak satışlarının kripto para biriminin düşen ticaret hacmi nedeniyle önümüzdeki hafta azalması bekleniyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin