Testnet'in ardından, Constantinople hard forku ertelenebilir

Ethereum’un Constantinople hard forku 2019 yılına kadar ertelenebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hafta sonu, Ethereum geliştiricileri, Ropsten test ağında yaşatmak için Constantinople denediler. Ancak, üç yollu bir forka neden olan hemen hemen bir konsensüs sorunu vardı. Bu, sorun nedeniyle Afri Schoedon yıl sonuna kadar Constantinople’i göremeyeceğimizi duyurdu.

https://twitter.com/5chdn/status/1051194779890003974

Testnet’in ardından, Constantinople hard forku ertelenebilir

Geth, parity ve isimsiz bir müşteri arasında mutabakat meseleleri göründü. Twitter’daki birçok kişi bunun aşırı tepki verebileceğini düşünürken, Schoedon yaptığı açıklamada ekibin Ropsten testnet’indeki herhangi bir büyük sorunun hard forkun 2019’a sarkması anlamına geleceğini kabul ettiğini belirtti.

Constantinople bir süredir öngörülüyor ve birçok önemli güncellemeyi Ethereum ekosistemine getireceğine söz veriyor. Daha tartışmalı değişikliklerden biri ETH ödülünü blok başına 3’den 2’ye ETH düşürmek olsa da, taraftarlar bunun Ethereum’un yıllık %7,4 olan enflasyonuna yardımcı olduğunu söylüyor.

Ethereum geliştiricileri sorunu araştırıyor

Sorun şu ki, eğer çok az sayıda madenci yükseltme yapmaya istekliyse ya da kodla ilgili bir sorun varsa bu hard forkun ertelenmesine neden olabilir. Geliştirme ekibi şu anda araştırıyor ve hafta içinde daha fazla haber çıkması gerekiyor. Bir sonraki geliştirici çağrısı Cuma günü planlanıyor. Bu yüzden gelişmelerden haberdar olmak için Kripto Para Haber’i takipte kalın!

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin