Charles Hoskinson: “Cardano
Charles Hoskinson: “Cardano "sürdürülemez" Ethereum pazarını geride bırakacak”

Cardano kurucusu Charles Hoskinson Cardano projesi için gelecek planları açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük 9’uncu kripto parasının kurucusu olan Charles Hoskinson, The Crypto Lark ile röportaj yaptı. Röportajda Cardano (ADA) ekosisteminin büyümesini ve gelişmesini anlattı. IOHK CEO’su, Cardano’nun gelişim hikayesindeki tüm yeni etkinliklerden bahsetti.

Charles Hoskinson sharding design hakkında ilk defa konuştu

Hoskinson, ekibin heyecan verici bazı yeni projelerle çıkacağını belirtti. Şu anda Toronto’da, ekip Ouroboros Genesis hakkında bir sunum yapmak üzere bir kripto konferansına katılıyor. Hoskinson ayrıca şunları söyledi:

Bilim adamlarımız İsviçre’den bir video hazırlamak için bize katıldı. Videoda Cardano için sahip olduğumuz ilk tasarımımız sharding design hakkında ilk defa konuşuyoruz. Bu, paralel zincir kağıdı olan ilk proje. Bu gelişmede,  DAG’lara ve bizim nasıl bir şeyleri başarabileceğimize dair kanıt.

Cardano ekibi uyuyan devi uyandırdı!

Ardından, Shelley ve Rust projesi ile ilgili videolar gibi diğer olumlu güncellemeleri ortaya çıkardı. Cardano kurucusu, şu anda “canavar modunda” olan Duncan adındaki bir geliştiriciden şu şekilde bahsetti:

Duncan şu an sadece canavar modunda. Uyuyan Haskell devini uyandırdık ve teknik özelliklere ulaştığımız zaman bir dev ömrüne sahip olacağız.

Cardano güncellemelerinin farklı sürümlerinin lansmanı hakkında Hoskinson, 1.3.1 güncellemesinin yakında piyasaya sürüleceğini aktardı. Ayrıca, 1.4 güncellemesi, daha uzun sürmesi beklenen QA testi açısından programın önünde seyrediyor. Son güncelleme hakkında Hoskinson şunları söyledi:

Daha fazla kişiyi işe almaya başladık ve aslında ekosisteme katkıda bulunan birden fazla şirketle ilk defa çalışıyoruz. Bu yüzden Cardano için Rust geliştiricileri tarafından IOHK güncellenmesi çok yakında yapılacak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin