''Ethereum'un çöküşü kaçınılmaz'' adlı araştırma ortalığı karıştırdı
''Ethereum'un çöküşü kaçınılmaz'' adlı araştırma ortalığı karıştırdı

Vitalik Buterin: ”Ethereum’un çöküşü kaçınılmaz!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son zamanlarda çeşitli uzmanlar tarafından Ethereum’un çöküşü kaçınılmaz olarak görülüyor. Ayrıca Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin’de bunu şimdilik kabul ediyor.

”Ethereum’un çöküşü kaçınılmaz” adlı araştırma ortalığı karıştırdı

“Ethereum’un çöküşü kaçınılmaz” başlıklı bir makale, kripto toplulukları içinde bir fırtınaya yol açtı ve her yerden merkeze doğru kıvılcım çıkıyor. Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin ise konuya yönelik biraz beklenmedik bir yanıt verdi. Söz konusu makale Bitcoin geliştiricisi ve Stellar danışmanı olan Jeremy Rubin tarafından yazıldı. Rubin sözlerini hiç esirgemeden raporda ilk paragrafa şöyle başlıyor:

İşte bir tahmin, Ethereum ağının kendisi değil ama varlığı sıfır olacak.

Bu bağlamda Rubin, diğer platformlarla rekabet etmedeki çabalarının yetersizliğiyle birlikte, Ethereum’un ölçeklenme ve akıllı sözleşme başarısızlığını gerekçe göstererek devam ediyor. Rubin, işlem veya sözleşme ücretlerinin (Gas) Ethereum yerine herhangi bir ERC20 tokeni ile ödenmesinin Ethereum’u gereksiz hale getireceğini, dolayısıyla değerini azaltacağını savunuyor.

Vitalik Buterin Ethereum ile ilgili iddiaları kabul ediyor

Herkes dikkatini Ethereum’dan gelecek cevaba odakladı. Ethereum yatırımcıları için Vitalik Buterin Reddit’te kripto parayı savunmak için sahne aldı… ve tüm iddiaları yalanladı, demek isterdik ama hayır, üzgünüz. Buterin, Reddit’e makalenin çoğunu kabul etmek için katıldı. Doğruluk içinde, Buterin mevcut durumda Ethereum ile ilgili konuları ele aldı. Bu sorunları basitçe tartışmaktan ziyade onları düzeltmek için uğraşacağını söyledi. Hatta Ethereum değişmezse yazarın tahminlerinin tamamının doğru olacağını söyledi. Şu anda topluluğun iki önerisi üzerine çalıştığını söyleyen Buterin, bunların çözülmesi halinde Ethereum’un doğal seviyesine ulaşacağını belirtti.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin