ICO tasfiyeleri
Ethereum’u bekleyen tehlike: ICO tasfiyeleri

Ethereum’u bekleyen tehlike: ICO tasfiyeleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tüm zamanların en karanlık dönemi içinde bulunan Ethereum, 50’den fazla üst düzey ICO’nun hala kendi ICO fonlarını fiata çevirmesi gibi bir tehlike ile karşı karşıya. Kısaca toplu ICO tasfiyeleri ETH’nin kapısında olabileceği ve toplulukta fiyatın 2017 seviyelerine geri döneceği korkusu bulunuyor.

CoinGecko tarafından bildirildiği üzere, ETH 13 Ocak 2018’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1448,18 dolar seviyesinden bu yana yaklaşık yüzde 90.54’lük bir düşüş yaşadı. Tüm bu gelişmeler ışığında SEC’in geçen hafta 2 ICO’ya karşı karar verdiği kararda işin tuzu biberi oldu. SEC hatırlanacağı üzere EtherDelta’nın kurucusu Zachary Coburn’a para cezası vermişti.

ICO tasfiyeleri gerçekleşirse Ether fiyatı büyük çöküş yaşayabilir

Şu anda 137 dolardan işlem gören ETH, çok yakında 2 haneli rakamlara geri çekilebilir. Bazı analistler ise uzun vadeli grafiklere göre Ether’in bir sonraki destek seviyesini 53 dolar olarak görüyorlar.

2017 yılında yükselen çoğu ICO, cüzdanlarında önemli miktarda ETH bulunduruyor. Olası bir büyük  çöküş yakında kendini gösterebilir. Bu büyük düşüşün gerçekleşmesi ise ETH fiyatını 20 – 53 dolar bandında işlem gördüğü 2017 seviyelerine geri dönülmesine neden olabilir.

ICO projelerinin, günlük operasyonlarını yürütmek için fiat olarak likitideye ihtiyaçları var. Ve ETH’nin iki haneli rakamları görmesi durumunda, bu projelerin tasfiye edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

The current price of the Ether is $225.24. Let's understand the background details of the price, since December 2017. Price history of Ethereum

Bazı kripto eleştirmenleri EOS gibi yeni projeler daha hızlı, daha ucuz ve daha güvenilir olduğu için Ethereum’un tokeni ve Blockchain alanının artık değerli olmadığını iddia ediyorlar.

coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin