featured

En büyük altcoin olan Ethereum’da satışlar devam ediyor! Bir geri dönüş yaşanabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son iki aydır, Ethereum teknik tablosu kısa vadeli menzile bağlı bir ralli gösteriyor. Azalan trend çizgisinden son zamanlarda geri dönüş, altcoin’i %13,5 oranında düşürerek 2,600 dolarda bulunan yerel destek noktasına getirdi. Alıcılar devam eden satışları geri alabilir mi, yoksa ocak ayının en düşük destek noktası olan 2,300 dolara geri mi dönülecek?

MACD göstergeleri, hızlı ve yavaş çizgi arasında düşüş eğilimi gösteriyor. Teknik grafikte 2,600 dolar seviyesinden daha düşük fiyatların reddedildiği görülüyor.

Ethereum için gün içi işlem hacmi %35,37 oranında bir kayıp ile 8 milyar dolar.

Birleşen iki trend çizgisi arasında sıkışan ETH fiyat hareketi, grafikte simetrik bir üçgen deseninin oluştuğunu gösteriyor. 1 Mart tarihinde en büyük altcoin, azalan direncin üstesinden gelemeyince 2,600 dolarda bulunan haftalık destek noktasına düştü.

Ethereum grafik

Bu yazının yazıldığı sırada ETH, son dört günde %13,5 oranında bir kayıp ile 2,619 dolardan işlem görüyor. Satıcılar altcoin’i 2600 dolardaki desteğin altına çekmeye çalışıyor. Başarılı olurlarsa, fiyat 2,245 dolardaki alt destek trend çizgisini yeniden test edecek.

Bununla birlikte boğalar yükselen trend çizgisinde tekrar toparlanırsa, ETH fiyatı birkaç gün menzile bağlı harekette kalacaktır.

Kripto para yatırımcıları, fiyat bu trend çizgilerinden herhangi birini ihlal edene kadar beklemelidir. Çünkü bir kez yaptıklarında, ETH fiyatı kırılma tarafında güçlü bir hareket gerçekleştirebilir.

Ethereum için teknik göstergeler

Düşen DMA’lar (20, 50, 100 ve 200) arasındaki düşüş dizisi, yatırımcıların agresif bir satış hareketi içerisinde olduğunu gösteriyor. Ayrıca son tersine dönüş hareketi, satıcılar için ekstra bir avantaj sağlayarak fiyatı 20 ve 50 DMA’nın altına düşürdü.

MACD gösterge çizgileri, nötr bölgenin altında bir satış sinyali ile düşüş eğilimi gösteriyor.

En büyük altcoin olan Ethereum için mevcut direnç noktaları 3,000 dolar ve 3,400 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 2,600 dolar ve 2,300 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin