Ethereum’da Death Cross göründü! ETH tanımsız bir destek seviyesine düşebilir
Ethereum’da Death Cross göründü! ETH tanımsız bir destek seviyesine düşebilir

Ethereum’da Death Cross göründü! ETH tanımsız bir destek seviyesine düşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum’da uzun süre sonra bir Death Cross göründü. Analistlere göre bağımsız Death Cross faktörü Ethereum’un tanımsız bir destek seviyesine düşebileceğini gösteriyor.

Mohit Sorout: “Ethereum’da Death Cross kritik mesele.”

Analistler Ethereum’un sadece yatırımcıların rakip varlıklar için Bitcoin satmaya başlamasını beklediğine inanıyor. Ancak, Bakkt ve halving gibi bir dizi aktif katalizör ile Bitcoin, bir süre kripto pazarının en önemli payını almak isteyebilir. Bu, Ethereum’u kısa vadede short’çuların eline bırakır. Yükseliş düzenini Ethereum için daha da fazla bozmak Bitazu Capital ortağı Mohit Sorout tarafından belirtildiği gibi bir ‘Death Cross’un oluşumudur.

https://twitter.com/singhsoro/status/1168479564244209664?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1168479564244209664&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbtc.com%2F2019%2F09%2F02%2Fdeath-comes-to-haunt-ethereum-markets%2F

Kripto koruma fonu yöneticisi bugün, Ethereum için Death Cross’un büyük bir mesele olduğunu tweetledi. Geriye dönük olarak, kısa süreli hareketli ortalama (50 dönem), uzun dönem hareketli ortalamanın (200 dönem) altına düştüğünde bir Death Cross oluşumu meydana gelir. Böyle bir senaryo, borsa tarihi boyunca belirtildiği gibi yakın bir satışa işaret ediyor. Örneğin, 2018’deki Facebook hisse senedi, kısa bir süre sonra olumsuz bir harekete neden olan iki Ölüm Death Cross oluşturdu.

Ethereum, Nisan 2018’den bu yana ilk kez bir Death Cross oluşturuyor

Ethereum, ana pazardaki emsalleri gibi, bir Death Cross’un kenarında duruyor. Kripto para birimi borsası BitStamp, Ethereum’un 50 dönem MA’nın 200 dönem MA’nın altına düşeceğini ima ettiğini gösteriyor.  Bu arada Coinbase’in Ethereum grafiği, zaten başka bir değişimin de uygun olacağını ileri sürerek bir Death Cross oluşturdu.

ethereum, ölüm haçı

Ethereum, Nisan 2018’den bu yana ilk kez bir Death Cross oluşturuyor. Son kez Death Cross göründüğünde ETH/USD yüzde 80’den fazla bir düşüş göstererek keskin bir düşüş yaşadı. Geçmişteki performans gelecektekileri garanti edemezken, bağımsız Death Cross faktörü Ethereum’un tanımsız bir destek seviyesine düşebileceğini gösteriyor.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin