Uzun vadeli BTC yatırımcıları güçlüyken yeni başlayanlar kar elde ediyor
Uzun vadeli BTC yatırımcıları güçlüyken yeni başlayanlar kar elde ediyor

Bitcoin tahminleri tutan Brandt’tan inanılmaz BTC ve altcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler bir teknik analist olan ve Bitcoin tahminleri tutan Peter Brandt, bugün Bitcoin’in “gerçek ve kalıcı değere sahip tek kripto para birimi” olduğunu ve altcoin’lerin ölmeye mahkum olduğunu vurguladı.

Peter Brandt’a göre altcoin’lerin yüzde 99’u yok olacak!

Bugün 40 yıllık ticaret ustası inanılmaz bir Bitcoin ve altcoin tahmini yaptı. Peter Brandt’a göre, altcoin’ler Bitcoin’in altın olmasını sağlamak için var olan kriptolar. Peter Brandt’a göre altcoin’ler bir daha asla yeni rekorlara koşmayacak ve beş yıl içerisinde yüzde 99’u yok olacak:

Ne zaman altcoin bağımlıları BTC’nin gerçek ve kalıcı değeri olan tek bir kripto para olduğunu anlayacaklar. Altcoin’ler, Bitcoin’in altın olmasına liderlik edecek varlıklardır. Aslında LTC ve ETH çöp yığınındakilerden çok daha fazla işe yarıyor. Diğer kriptoların %99’u bundan beş yıl sonra unutulacak.

Peter Brandt Ethereum ve Litecoin’i diğer çöp yığını olarak adlandırdığı kriptolardan ayrı tutuyor. Analiste göre bu iki kripto paranın çok daha ileri seviyede kullanım durumu var.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin