“Ethereum’a yaklaşabilen başka bir platform yok!”
“Ethereum’a yaklaşabilen başka bir platform yok!”

“Ethereum’a yaklaşabilen başka bir platform yok!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Golem’in CEO’su Julian Zawistowski, Ethereum’un bugüne kadarki en çok umut verici Blockchain platformu olduğunu söyledi. Ayrıca Julian Zawistowski: “Ethereum’a yaklaşabilen başka bir platform yok!”

“Ethereum bugüne kadarki en umut verici platform.”

TNW Answers’a katılan Julian Zawistowski, şirketin Blockchain platformu seçimiyle ilgili görüşlerini paylaştı ve şöyle dedi:

Ethereum bugüne kadarki en umut verici platform ve ona yaklaşabilen başka bir platform göremiyoruz.

Julian Zawistowski Ethereum’un ölçeklenebilirlik sorunları ile ilgili bir soruya şöyle cevap verdi:

Tabi ki Blockchain ile daha fazla etkileşimde bulunmak istiyoruz ve Ethereum ölçeklendirildiğinde bunu daha geniş bir şekilde yapabileceğiz.

Ethereum, ölçeklenebilirlik sorunlarına maruz kalmaya devam ediyor

Julian Zawistowski, neden Ethereum’un üstüne Golem’i kurmayı tercih ettikleri sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

Ethereum’u uzun süredir destekliyoruz ve Golem’i bunun üzerine inşa ediyoruz. Gerçekten de Golem’in Ethereum üzerinde inşa edilip çalışılabileceğinin mümkün olduğunu, Ethereum sayesinde anladık.

Julian Zawistowski ayrıca, ICO’ların evrimleşme tarzını sevmediğini belirterek, ICO çılgınlığının kripto para sektörüne yardımcı olmadığını söyledi. Ethereum, ölçeklenebilirlik sorunlarına maruz kalmaya devam ediyor. Bu, Ethereum’un çok sayıda kullanıcıyı destekleyemediği anlamına gelir. CryptoKitties viral olduğu zaman ağ sıkışıktı ve bekleyen işlemlerin sayısında altı kat artış yaşandı.

“Ethereum’a yaklaşabilen başka bir platform yok!”

Bununla birlikte Ethereum geliştiricileri  ölçeklenebilirlik sorunlarını çözmek için de çalışıyor. Şubat ayında bunun için Sharding teknolojisini test etmeye başladı. Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin, teknolojinin yakında Ethereum platformunda uygulanabileceğini belirtti.

Ethereum Vakfı ayrıca, bu yıl Ocak ayında, ölçeklenebilirlik sorunlarını ele alan projeler için bir hibe duyurusunda bulundu. Julian Zawistowski kesinlikle Ethereum’a inanıyor. Proje yapıldığı ayda Golem, Ethereum’un ana ağında yayınlandı ve Blockchain üzerine inşa edilen en iddialı projelerden biri olarak görülüyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Webchaat

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin