Ethereum Bitcoin'den daha iyi performans gösterebilir - işte ayrıntılar
Ethereum Bitcoin'den daha iyi performans gösterebilir - işte ayrıntılar

Ethereum’a özel ilgi gösteren yatırımcılarda keskin artış: Grayscale duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Grayscale’e göre Bitcoin (BTC) birçok yatırımcıyı kripto para endüstrisine bağladı, ancak Ethereum daha fazla dikkat çekmeye başladı.

Ethereum’a özel ilgi gösteren yatırımcılar artıyor

Grayscale Genel Müdürü Michael Sonnenshein, Bloomberg’e verdiği bir telefon röportajında, 2020’nin “yalnızca Ethereum” yatırımcılarında önemli bir artış gördüğünü ve varlığın geliştirme topluluğunun ötesinde artan cazibesinin altını çizdiğini söyledi.

Sonnenshein şöyle konuştu:

2020 boyunca, önce Ethereum ve bazı durumlarda “yalnızca Ethereum’a ilgi gösteren” yeni bir yatırımcı grubu görüyoruz. Ethereum’un bir varlık sınıfı olarak gitgide büyüyen bir inanç var.

Trust ürünleri büyük yükselişte

Grayscale, yatırımcılara kripto para piyasasıyla doğrudan etkileşime girmelerini sağlayan bir fon sınıfını yönetiyor. Grayscale’in Bitcoin Trust ürünü en popüler fon olmaya devam etmesine rağmen, Ethereum Trust da net girişlerde keskin bir artış gördü.

Üçüncü çeyrekte, Grayscale Ethereum Trust’a haftalık girişler ortalama 15,6 milyon dolardı. Bitcoin Trust’taki net yatırımlar ise haftada ortalama 55,3 milyon dolardı. Grayscale fon ailesi, ekim ayı sonunda rekor girişler gördü.

Bölünme gerçekleşecek

Bu haftanın başlarında Grayscale, Ethereum Trust’ın 17 Aralık’ta bir bölünme geçireceğini duyurdu ve bu, fonu yatırımcılar için daha çekici hale getirebilir. 14 Aralık itibarıyla kayda alınan hissedarlar, tuttukları her hisse için sekiz ek hisse alacaklar.

Ethereum’un artan çekiciliğinin büyük bir kısmı, blok zincirinin üzerine inşa edilen DeFi uygulamalarının patlaması olarak görülüyor. Bloomberg Intelligence stratejisti Mike McGlone, Ethereum’un bu yükselen pazarda “platform liderliği statüsünü koruyor gibi göründüğünü” söyledi.

ETH fiyatı bu sene 3,5 kat arttı

Ethereum fiyatı, yılın başından bu yana %353’ten fazla arttı, ancak tüm zamanların en yüksek değerinin yarısından az bir noktada.

Ethereum’un geleceği hakkında konuşan Sonnenshein, akıllı sözleşme platformunun “Bitcoin’in sahip olduğu kalıcı güçle aynı çizgide” olduğunu söyledi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin