ABD'nin 300 yıllık köklü kurumundan dikkat çeken kripto para hamlesi!
ABD'nin 300 yıllık köklü kurumundan dikkat çeken kripto para hamlesi!

Para birimi düzenleyicilerinin önemli ismi, Bitcoin’de önümüzdeki haftalarda ‘netlik’ beklediğini söyledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amerika Birleşik Devletleri’nin en iyi mali düzenleyicilerinden biri Perşembe günü yaptığı açıklamada, bitcoin ve diğer kripto para birimleri ile ilgili yeni düzenlemelerin yakında geleceğini, ancak yeni kuralların yıkıcı olacağına dair endişeleri önemsemedi.

Para biriminin vekil denetleyicisi Brian Brooks, CNBC’den Melissa Lee’ye “Squawk Box” üzerinden önümüzdeki altı ila sekiz hafta içinde kripto para biriminde “netlik” beklediğini söyledi ancak “kimse Bitcoin’i yasaklamayacak” dedi:

Bunu doğru yapmaya çok odaklandık. Kara para aklamayı ve terörizmin finansmanını önlemek kadar Bitcoin ve diğer kriptoların arkasındaki ağları geliştirmemiz de aynı derecede önemli.

Geçtiğimiz ay Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Hazine Departmanının Ocak ayında Başkan Donald Trump’ın görev süresi sona ermeden önce yeni kripto düzenlemelerini aceleye getirmek için çalıştığına dair söylentileri duyduğunu söylediğinde, potansiyel düzenleme hakkındaki endişeler artmıştı.

https://twitter.com/brian_armstrong/status/1331744884856741888?

Bu Amerika için kötü olur çünkü ABD’li tüketiciler, bu hizmetlere erişmek için yabancı ve düzenlenmemiş kripto şirketlerini kullanmaya zorlar. Uzun vadede bunun Amerika’nın finans merkezi olma durumunu riske atacağına inanıyorum.

Brooks, “Dönem bitmeden kripto için birçok iyi haber göreceğinizi düşünüyorum” dedi.

Bitcoin fiyatı, son haftalarda düşüşler gördü ve Pazartesi günü 2017’den bu yana ilk rekorunu kırdı. Kripto para dalgalı bir şekilde işlem yapmaya devam etti, ancak büyük finansal şirketler ve yüksek profilli yatırımcılar tarafından artan bir şekilde benimsenmede dikkat çekici boyutlarda.

PayPal kısa süre önce kullanıcıların platformunda kripto para satın almasına ve satmasına izin veren bir sistem uyguladı. Hedge fon yöneticileri Stanley Druckenmiller ve Paul Tudor Jones da Bitcoin’de yükseliş eğilimli olduklarını söyledi.

Brooks, yeni düzenlemelerin büyük finans oyuncuları tarafından kripto benimsenmesini hızlandırmaya yardımcı olacağını da sözlerine ekledi.

Brooks, “İki yıl önce bir balon olabilirdi, ancak daha net bir şekilde, bunu gerçek bir şey olarak gören kurumlar, büyük ölçekte adaptasyonu sağlayabilir” dedi.

cnbc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin