dapp islem hacmi
Ethereum'a bir darbe de Tron'dan geliyor: dApp işlem hacmi

Ethereum’a bir darbe de Tron’dan geliyor: dApp işlem hacmi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum zor bir hafta geçiriyor. Önce kripto sıralamasındaki yerini XRP’ye kaptırdı, şimdi de Tron, merkezi olmayan uygulama olan dApp işlem hacmi ile Ethereum’u geçen kripto oldu.

Tron dApp işlem hacmi Ethereum’dan daha yüksek

Analitik web sitesi dapp.review’e göre, Tron Ağı dApp işlem hacminde şu anda Ethereum’un üstünde bulunuyor

TRONbet, şu anda platformda son 24 saatlik periyotta 181 milyon TRX’lik bir hacme eşit olan 543.000’in üzerindeki işlem sayısıyla lider bir dApp. TRONdice, şu an 744 milyon TRX civarında 18.000’den fazla günlük işlem gerçekleştirebiliyor.Karşılaştırma yapılacak olursa Ethereum’un en iyi dApp’i, IDEX,  günde 2.090 ETH’den fazla olan günde yalnızca 7,400’e kadar işlem yapılmakta.

Geliştiriciler için hızlandırıcı program piyasaya çıkıyor

Tron, mevcut ağını hızlandırmak ve daha fazla büyümeyi teşvik etmek için, dApp geliştiricileri için bir hızlandırıcı programı başlattı. Resmi web sitesine göre, milyon dolarlık girişim “geliştiricileri güçlendirmeyi ve Blockchain endüstrisinde yenilikçiliği teşvik etmeyi” hedefliyor. Sitede hızlandırıcı programın etkili bir çevrimiçi rekabet olacağını belirtilerek şöyle devam ediyor:

Birden fazla kategoride en fazla 56 kazanan DApp projesini ödüllendiriyor. Birden fazla geliştiriciyi ödüllendiren önceki programlama yarışmalarından farklı olarak TRON Accelerator, kredi veya eşitlik modelini içermemektedir. Kazanan takımlar ve geliştiriciler, ödüllendirildikten sonra ürünlerinin sahipliğini koruyacaktır.

Kayıt ve ibrazlar, yılsonuna kadar sürecek olup kazananlar Ocak ayında açıklanacak. Tron ayrıca Ocak ayında San Francisco’da ilk uluslararası zirvesine niTROn adını verdi. Etkinlik 17-18 Ocak tarihleri arasında sürecek olup, geniş bir yelpazede konuşmacı panelleri, teknik atölye çalışmaları ve ağ etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

Tron Ağı bu yıl ayı piyasasına rağmen agresif bir şekilde genişledi. Eşler arası ağ, BitTorrent satın alınmasının ardından, Tron, ödeme uygulaması, Poppy genişlemeyi takip etti. Geçtiğimiz ay, Çinli internet devi Baudu ile yapılan görüşmeler, iki şirket arasında bulut bilişim hizmetleri konusunda işbirliği ile sonuçlandı.

TRX geçen hafta başlayan kripto piyasası çöküşünden ise kaçamadı. Buna göre Tron tokeninin son yedi günde yüzde 18 değer kaybına şahit olduk. Piyasa değeri 1,2 milyar dolara düşen kripto para kripto sıralamasında 11. Sırayı korumayı  başardı. TRX bugün ise akşam saatlerinde yüzde 8 oranında bir düşüş ile 0.016 dolar seviyelerinde işlem görüyordu.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin