Ethereum yükseliş bölgesine doğru hız kazanmaya çalışıyor
Ethereum yükseliş bölgesine doğru hız kazanmaya çalışıyor

Ethereum yükseliş bölgesine yerleşti: Bomba gibi geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ethereum (ETH), 742-743 dolar seviyesinin üzerine çıkmaya çalışıyor ancak ABD doları karşısında destekleniyor.
  • Dünün 715 dolarlık mevcut desteğiyle öne çıkan önemli artış eğilim çizgisi, ETH/USD paritesinin saatlik grafiğinde bozulmadan devam ediyor.
  • Parite yakın vadede yükselişi hızlandırmak için 742-743 direnç bölgesini aşması gerekiyor.
  • Ethereum yükseliş bölgesine yerleşti ve atak yapması bekleniyor.

Ethereum fiyatı, ABD doları ve Bitcoin karşısında yükseliş bölgesinde güzel bir şekilde yer almakta. Alıcılar 742 dolar ve 743 dolar direnç seviyelerini kırmayı başarırsa, ETH/USD paritesi yükselebilir.

Ethereum yükseliş bölgesine doğru hız kazanmaya çalışıyor

Geçtiğimiz birkaç saat içinde ABD dolarına karşı Ethereum fiyatında 700 doların üzerinde iyi bir yükseliş hamlesi vardı. Fiyat 730 doların üzerinde işlem gördü, ancak 742 dolar ve 743 dolar direnç seviyelerini geçemedi. Alıcılar tarafından 743 dolar engelini aşmak için dörtten fazla girişim vardı, ama başarısız oldu. Şu anda, fiyat aşağı doğru düzeliyor ve 720 dolar seviyesine yakın işlem görüyor.

Aşağı yönde bir ilk destek, son ayağın %23,6 Fib geri alma seviyesinin yaklaşık 637 dolardan 743 dolara yükselmesiyle gerçekleşmekte. Ancak, en önemli destek 715 dolara yakın ve bu da dünün saatlik ETH/USD paritesi grafiğinde vurgulanan önemli yükseliş trendine yakın. Üstelik, 100 saatlik basit hareketli ortalamada 710 dolarlık trend çizgisi desteği etrafında yer alıyor. Bu nedenle, 710-715 dolarlık bölge iyi bir satın alma alanı ve düşüşleri engellemesi muhtemel. 710 doların altında bir sonraki büyük destek, son bacağın %50 Fib geri alma seviyesinin yaklaşık 743 dolardan 689 dolara yükselmesi.

Ethereum yükseliş bölgesine yerleşti: Bomba gibi geliyor!
Ethereum yükseliş bölgesine yerleşti: Bomba gibi geliyor!

Grafiğe bakıldığında, Ethereum 700 doların üzerinde iyi destekleniyor. Bir sonraki hamleyi yapmadan önce 700 doların üzerinde bir kaç saat daha kalabilir. ETH 100 saatlik SMA’nın üzerinde olduğu sürece 743 doları kırma şansı çok yüksek.

Teknik göstergelerle Ethereum fiyat analizi

Saatlik MACD: MACD şu an hafifçe düşüş bölgesine yerleştiriliyor.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): RSI sadece 50 seviyeye yakın.

Ana Destek Seviyesi: 710 ABD doları

Büyük Direnç Seviyesi: 743 ABD doları

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin