Ethereum yıl sonunda 3-4 bin dolar seviyelerinde olacak!
Ethereum yıl sonunda 3-4 bin dolar seviyelerinde olacak!

“Ethereum yıl sonunda 3-4 bin dolar olacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum (ETH), 1 Nisan’daki 392 dolar seviyesinden yüzde 76 oranında artışla bugün 691 dolar seviyesine geldi. Ethereum’un 700 dolara yaklaşması, Aralık ayındaki 1.330 dolar seviyesinden düştükten sonra ETH için büyük bir güven ortamı oluşturdu. Analistlerin ve uzmanların Ethereum fiyatına yönelik tahminleri gün geçtikçe artıyor. Bu tahminlerden en dikkat çekeni ise “Ethereum yıl sonunda 3-4 bin dolar olacak!”

Ethereum oldukça sağlam bir kripto para birimi

Teknoloji popülaritesini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Ethereum’a inananlar keskin bir şekilde azalmaya başlıyor. Blockchain’deki Laser Whitepaper’ın ortak yazarı Maxwell Arnold, Express.co.uk’e verdiği röportajda, Ethereum’un 2018 sonunda muhtemelen 800-900 dolar civarı olacağını belirtti. Ayrıca Bitcoin‘in sahip olduğu gecikme problemlerini yaşamadığı için oldukça sağlam bir kripto para birimi olduğunu kanıtladığını da söyledi. Maxwell Arnold konuya yönelik açıklamalarına şunları ekledi:

Balon aşamasını geçtikten sonra daha önce gördüğümüz yüksek seviyeleri göremeyeceğiz ancak Ethereum’un diğer kripto para birimlerine karşı olan ve Casper protokolünün nihai olarak uygulanmasına ilişkin net avantajları, ETH’nin gelecek aylarda kademeli olarak yükselmesi için bir neden.

Maxwell Arnold, daha fazla sayıda platformun ETH’yi kullanmaya başlayacağını çünkü kullanımı ve güvenilirliğinin kolay olduğunu belirtti.

“Ethereum yıl sonunda 3-4 bin dolar seviyelerinde olacak!”

Rusya’nın en büyük yasal madencilik tesisi olan Minery’nin kurucu ortağı Alexey Paikin, Aralık 2018’de Ethereum’un 3-4 bin dolar seviyelerinde olacağını iddia ederek, ETH’nin artan fiyatı konusunda daha iyimser konuştu. Ticaret söz konusu olduğunda Alexey Paikin, pazarın Ethereum’a ait olduğunu söyledi. Paikin, Express.co.uk’e “Evet Ethereum gerçek bir kazanan.” ifadelerini kullandı.

Kripto para uzmanı Callum Blanchard ise Ethereum’un düştüğünü görmenin şaşırtıcı olmadığını iddia etti ve sözlerine şunları ekledi:

Çok sayıda kripto parayla birlikte, kamu ve yatırımcılar her zamankinden daha benzersiz özellikler talep ediyor ve bir kripto para birimini diğerinden ayırt etmek gittikçe zorlaşıyor.

Ethereum’un çok güçlü kalması muhtemel

Fakat bugün, Delta’nın kurucu ortağı Nicolas Van Hoorde, Ethereum’daki inanç kaybını sorguladı ve şu açıklamalarda bulundu:

Diğer kripto para birimleri gibi, Ethereum da 17 Aralık ve 17 Ocak’ta aşırı satın alındı. Ve tıpkı diğer büyük kripto para birimleri gibi, şimdi biraz daha fazla iyileşiyor. Ethereum’un toparlanması geçen haftadan beri yüzde 8 oranında ve bu oran Bitcoin ve Bitcoin Cash‘in yaklaşık yüzde 5-6 oranından daha yüksek. Ama ben buna çok fazla bakmıyorum. Ethereum’un buna kattığı şey, aslında kullanılmakta olması. Akıllı sözleşmeler, her gün Ethereum’a dayanmakta, dolayısıyla Ethereum güçlü bir kripto para birimi ve çok güçlü kalması muhtemel.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Webchaat

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin