featured

Ethereum yeni bir dönüm noktasına ulaştı: ETH fiyatı 3,500 dolar hedefine doğru ilerliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum (ETH), yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Staking ve katılım oranın artmasıyla fiyatta iyi bir artış kaydedildi. Grafiklerin yeniden yeşile boyanmasının ardından yatırımcı güveni de arttı.

Piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum, yeni bir stake etme dönüm noktasını aştı.

Zincir içi analiz firması IntoTheBlock tarafından paylaşılan verilere göre Ethereum staking katılım oranı %25’in üzerine çıktı. Ethereum staking katılım oranı, bir ödül karşılığında Ethereum ağının güvenliğinin sağlanmasına kaç kullanıcının katıldığını gösteren güvenilir bir göstergesidir. Bu orandaki bir artış, ETH blockchain’ine olan ilginin arttığını ve onun Proof-of-Stake konsensus mekanizmasına olan inancın arttığını gösterir.

Ethereum ETH

Şu anda katılımcıların biriktirdiği toplam ETH miktarını ifade eden toplam veri, 11 Şubat itibarıyla 38,69 milyon ETH token’ına yükseldi. Bu, zaman içinde Ethereum staking sözleşmesine tahsis edilen toplam ETH miktarını göstermektedir.

ETH stake oranının artması, konsensüs mekanizmasının dış ekonomik saldırılara karşı ne kadar dirençli olduğunu gösterebilir. Potansiyel saldırganların toplam stake edilen miktarın önemli bir yüzdesine sahip olmaları ve stake etmeleri gerekecektir. Bu nedenle stake miktarı ne kadar yüksek olursa Ethereum blockchain’i de o kadar güvenli olur.

Ethereum büyük güncellemelerin eşiğinde

En büyük altcoin olan Ethereum ekosistemi yaptığı güncellemeler ile de meşhurdur. Şimdi de ETH, birden fazla teknolojik yükseltmeden geçmek üzere ve bunlardan en önemlisi yaklaşan Dencun yükseltmesidir. 13 Mart’ta yapılması planlanan yükseltme, proto-danksharding gibi önemli ölçeklendirme yükseltmeleri sağlayarak ağ verimliliğini ve layer-2 desteğini artırmayı amaçlıyor.

Ethereum’un yerel token’ı olan ETH fiyatı da geçen hafta %10’un üzerinde kayda değer bir artış kaydetti. Geçtiğimiz hafta Holesky test ağı, ETH blockchain’i için büyük bir dönüm noktası olan Deneb’e başarıyla yükseltildi.

ETH fiyatı son 24 saat içinde %0,58 oranında değer kazandı ve bu yazının yazıldığı sırada 2,527 dolar civarında işlem görüyor. Teknik göstergeler, gözde altcoin’in fiyatındaki yukarı yönlü hareketin bir süre daha devam edebileceğine işaret ediyor.

Popüler bir kripto analisti olan Michael Van de Poppe’a göre bu dönem, “Ethereum hız kazanmaya başlayana kadar bir bekleme oyununu” temsil ediyor. Ethereum’un destek için 2,150 dolar seviyesini çevirdiğini, şu anda 3,500 dolara devam etmek için bir kırılma beklediğini de sözlerine ekledi.

Kripto para piyasası her gün büyüyen ve gelişen bir sektördür. Özellikle 2024 yılında yeni çıkan coinler, zamanlamanın kritik bir öneme sahip olduğunu bilen yatırımcılar tarafından büyük ilgi görmektedir. Yine de kripto para piyasasının yüksek volatiliteye sahip olması sebebiyle yüksek risk içerdiğini akılda tutmalı ve yalnızca kaybetmeyi göze alabileceğiniz kadar bir miktarla işlem yapmalısınız.

Ethereum fiyatı yükseliş işaretleri verirken bir alternatif arayan yatırımcılar, yüksek potansiyeli ile öne çıkan ve şu anda ön satış aşamasında olan Bitcoin Minetrix projesine bir göz atmak isteyebilirler. projelerden bir tanesi de şu anda ön satış aşamasında olan Bitcoin Minetrix projesidir. Peki, bulut madenciliği konseptine benzersiz bir bakış açısı sunan Bitcoin Minetrix nedir?

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

Bitcoin Minetrix (BTCMTX): Bulut madenciliğinde yenilikçi bir dönüşüm

Bitcoin Minetrix, kripto para dünyasına yeni bir soluk getirerek bulut madenciliği konseptine benzersiz bir bakış açısı sunuyor ve yatırımcıların deneyimini basitleştiriyor. Platform, sadece mükemmel bir kripto para ön satış deneyimi sunmakla kalmıyor, aynı zamanda BTCMTX token’ları aracılığıyla bireysel yatırımcılara güvenli bir yol açıyor. Bu token’lar, Bitcoin madenciliği fırsatlarına dönüşen yüksek güvenlik standartlarına sahip. BTCMTX token’ları herhangi bir zamanda borsalarda kolayca alınıp satılabilir, bu da yatırımcılara esneklik sunar ve Bitcoin Minetrix’i bulut madenciliği dünyasında öne çıkan bir proje hâline getirir.

Bu proje, geleneksel madencilik süreçlerinden kaçınarak Ethereum tabanlı bir akıllı sözleşme üzerinden bulut madenciliği kredileri kazanma imkanı sunuyor. Elde edilen krediler, Bitcoin Minetrix platformunda yakılarak madenciliğe dönüştürülüyor. Bitcoin Minetrix, tasarımıyla her kripto yatırımcısının rahatça anlayabileceği bir yapıya sahiptir, bu da sektöre yeni giriş yapanların bile projenin bir parçası olabilecekleri anlamına gelir.

Bitcoin Minetrix projesi şu anda ön satış aşamasında ve toplam arzının yaklaşık %70’ini (2.8 milyar) bu aşamaya ayırmış durumda. Ön satışın sonuna ulaşmak için 32 milyon dolarlık bir hedef belirlenmiş durumda ve projeye olan ilgi oldukça büyük. İlk 24 saat içinde 106 bin dolarlık bir giriş yapıldı, bu da hedefe ulaşma olasılığının oldukça yüksek olduğunu gösteriyor.

$BTCMTX, ilk aşama için 0,011 dolar gibi cazip bir fiyatla satışa sunuldu. Siz de, bu yeni ve gelecek vadeden projenin bir parçası olarak erken aşamada yeni fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

U.today


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin