Ethereum (ETH) yeniden yükselişe geçti: Hedef 300 dolar
Ethereum (ETH) yeniden yükselişe geçti: Hedef 300 dolar

Ethereum yatırımcıları token göçünden endişelenmeli mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICO projeleri ilk olarak Ethereum platformunu tercih etmesine rağmen, projeler başladıktan sonra yerli ERC20 tokeninden farklı alternatiflere doğru bir geçiş eğiliminde. Peki bu durumdan Ethereum yatırımcıları kaygı duymalı mı?

ICO projeleri ilk olarak Ethereum platformunu tercih ediyor

ICO’ları kolaylaştırmak için ERC20 tokenleri oluşturma kolaylığı nedeniyle Ethereum’un tartışmasız hakimiyetine rağmen, ağ tıkanmasıyla birlikte ölçeklenebilirlik ve işlem hızı sorunları gibi konular, ICO’ların daha iyi bir çözüm için başka yerlere bakmalarına neden oluyor. Ethereum’un ERC20 teknik standardı, bir tür inkübatör olarak startup’lar tarafından kullanılmakta olup, ticaret için token oluşturmaya olanak veren birincil araçtır.

Bu rotayı en son kullananlardan biri, Kik Messenger uygulamasının yaklaşık 300 milyon aylık kullanıcısına sahip olan Kin Vakfı. Kin Vakfı’nın bir sözcüsü, şirketin müşterilerinin kod zincirinde kendi orijinal ERC20 tokenlerini Kin’in kendi yerel KIN tokenine dönüştürmek için, tokenleri cüzdanlardan borsalara aktarabilmesi için borsalarla konuştuğunu açıkladı. Ancak kullanıcılar hala zaman kısıtlaması olmaksızın istedikleri kadarıyla Ethereum’daki tokenlerini tutabilirler.

Justin Drake: Ethereum 2.0 sadece birkaç yaşında ama yine de çok hızlı ilerliyoruz.''

Ethereum Blockchain’inden taşınan projeler

KIN’in promosyonu PR, kendi Blockchain’ine geçişten sonra güvenlik ile birlikte “inanılmaz hız ve ölçeklenebilirlik” öneriyor. Bu şekilde göç etme kavramı elbette yeni değil. Özellikle EOS ve TRON gibi bu hamleyi yapan diğer projeler de göç yolunu kullanarak onları hızlandıran ve çalıştıran Ethereum Blockchain’inden uzaklaştılar.

Bu yılın başlarında EOS ana ağının piyasaya sürülmesinden bu yana, EOS EOSBet, Medipedia, Tixico, Billionaire Token, Insights Network, WAX ve Sentinel Protokolü’nü aldı. TRON’un kurucusu ve CEO’su Justin Sun, ERC20’den kaymalarının kullanıcının çıkarlarını koruduğunu söyledi. Sun açıklamalarına şunları ekledi:

Yüzleşmeyle birlikte Ethereum’la rekabet edeceğiz ve büyük bir ekosistem kuracağımıza güveniyoruz; Ethereum’dan çok büyük bir ekosistem.

https://twitter.com/justinsuntron/status/994228930633650177

Ethereum yatırımcıları, kripto paralarına güveniyor

Bununla birlikte, TRON’un üst düzey yöneticisinden böyle bir rekabet içerikli açıklamaya rağmen, Ethereum Blockchain’inin büyüklüğü, henüz Ethereum destekçileri için potansiyelini yitimiş değil. Hala bu kripto paraya sıkı sıkıya bağlı yatırımcılar sektörde mevcut ve bu durum yakın gelecekte de değişecek gibi görünmüyor. Ancak ERC20’den göç, izlemeye değer bir alan.

Bitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin