featured

Ethereum (ETH) yatırımcıları bir geri dönüş bekliyor: İşte gözde altcoin’in kaderini belirleyecek seviyeler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum’un fiyatında devam eden düzeltme, 1600 dolar civarında önemli bir talep baskısı ile karşılaştı. Düşen fiyatlar endişe verici olsa da, destek noktasının geri kazanılması umut verici oldu. Ancak bu destek ETH, fiyatında yeni bir toparlanma başlatabilmek için yeterli olabilecek mi?

Kritik destek noktasının kaybedilmesi durumunda ETH fiyatı %8 oranında bir düşüş daha yaşayabilir. 1600 dolar civarında daha düşük fiyatların reddedilmesi, artan satın alma baskısını yansıtıyor.

Ethereum için gün içi işlem hacmi 5,6 milyar dolardır. Bu da %7,8’lik bir artış gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Günlük grafikte, Ethereum fiyatı yakınlaşan trend çizgileri arasında işlem görüyor. Bu iki trend çizgisinden herhangi birinin kırılması durumunda sıradaki hareketin yönü belirlenecektir.

Şu anda Ethereum fiyatı 1631 dolar civarında işlem görüyor. Gün içi %1 kayıp yaşanırken bir kez daha alt trend çizgisinin kapısı çalındı. İlginç bir şekilde, bugünkü günlük mum alt uçta fiyat reddi işaretleri gösteriyor.

Bu, alıcıların hâlâ oyunda olduğunu ve muhtemelen başka bir yükselişe hazırlandıklarını gösteriyor. Bu satın alma ivmesi devam ederse yaklaşık %4’lük bir artış görebiliriz. Yani ETH fiyatının yukarı yöndeki ilk hedefinin 1,1680 dolar olduğu söylenebilir.

ETH Ethereum

Bununla birlikte, yükselişe yönelik bir toparlanmanın daha somut bir işareti için üst trend çizgisinin kırılması gerekiyor.

Ethereum (ETH) yeniden 1,500 dolara düşebilir mi?

Ethereum fiyatı, trend çizgilerini ihlal edene kadar yatay hareket etmeye devam edecektir. Kötümser bir yaklaşımla, ETH fiyatı alt trend çizgisinin altına düşerse ve bunun altında günlük bir mum kapanışı olursa, piyasadaki arz baskısı yoğunlaşacaktır. Böyle bir hareket, uzatılmış bir düzeltme aşamasının önünü açabilir ve fiyatı %8-10 civarında bir düşürerek 1,500 dolardaki destek noktasına çekebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin