Popüler kripto analisti:
Popüler kripto analisti: "Ethereum yakında boğa koşusuna başlayabilir!"

Popüler kripto analisti: “Ethereum yakında boğa koşusuna başlayabilir!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler kripto analisti Mustache, Ethereum’un yakın bir tarihten yeni bir boğa koşusunu başlatabileceğini söyledi. Mustache, Ethereum’un 2016 ile 2017 fiyat yörüngesini örnek olarak gösterdi. ETH’nin mevcut fiyatına göre 2016 yılıyla benzerlik gösteriyor.

Kripto piyasasının son ayı aşaması, birkaç kripto analistinin tahminde bulunmasına yol açtı. Bununla birlikte, tanınmış kripto analisti Moustache’ye göre, Ethereum yakında kripto tarihinin en büyük boğa koşularından birine yol açabilir.

Ethereum boğa koşusuna başlayacak mı?

Tüm kripto piyasası şu anda uzun bir ayı piyasası aşamasından geçerken, kripto analisti Mustache, ETH yatırımcıları için yeni bir paylaşım yaptı. Kripto analisti, Ethereum’un yakında en büyük boğa piyasası koşularından birini başlatabileceğine inanıyor. Mustache, Ethereum’un mevcut fiyat hareketinin 2016-2017’deki önceki ETH fiyat trendlerine oldukça benzer olduğunu kaydetti.

“Ethereum yakında kripto para birimleri tarihindeki en büyük boğa piyasalarından birini başlatacak.”

Bunun dışında, diğer göstergeler de ETH’nin önümüzdeki haftalarda yükselişe geçebileceğini söylüyor. Delphi Digital tarafından sağlanan verilere göre, dolaşımdaki Ethereum arzı sadece iki günde 4.000 ETH kadar düşüş kaydetti.

Bir kripto paranın daha düşük arzı, genellikle, yakın gelecekte fiyatını artırmada temel bir rol oynayabilecek olan, halka arzının kıt olduğunun bir göstergesi. ETH’nin dolaşımdaki arzındaki düşüş, Ethereum’un mevcut fiyat eşiğini geçmesine yardımcı olabilecek altcoin için önemli bir işaret olarak değerlendiriliyor.

Ek olarak, Kaiko tarafından yüklenen bir yazıya göre Ethereum’un Binance’e olan açık ilgisi tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bu da altcoin için önemli bir yükseliş olabileceğini işaret ediyor.

“Hem Bitcoin hem de Ethereum, en büyük kripto borsası Binance’e açık ilgi, tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükseldi ve devam eden belirsizliğe rağmen yeni sermayenin kripto pazarlarına girdiğini gösteriyor.”

Ayrıca, zincir içi ölçüm platformu Glassnode tarafından yayınlanan verilere göre, yeni Ethereum adreslerinin sayısı 5.044.161 ile on ayın en yüksek seviyesine ulaştı. ETH adreslerindeki artış, kullanıcıların ETH’ye ilgi duyduklarını gösteriyor.

en.ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin