Ethereum tüm zamanlar rekoru kırdı! Fiyat yükselmeye devam edecek mi?
Ethereum tüm zamanlar rekoru kırdı! Fiyat yükselmeye devam edecek mi?

Ethereum ve Cosmos fiyat analizi: ETH ve ATOM için teknik görünüm – Artış kapıda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in hakimiyeti ve ezici pazar payı sayesinde çoğu altcoin’in hareketi, dünyanın en büyük kripto para birimi ile ilişkilendirilir. Bu haberin yazıldığı esnada, Bitcoin 33.739 dolardan işlem görürken 24 saatlik işlem hacmi 82,8 milyar dolar seviyesinde. Ethereum, aralıklı ticaret modellerine devam etmek için keskin bir değer kaybından kurtulurken, Cosmos ise fiyat tablolarında farklı bir yol izledi.

Ethereum (ETH) fiyat analizi

Dünyanın en büyük altcoin’i olan Ethereum enteresan birkaç ay geçti. Aralık ayında Ethereum 2.0 işaret zincirinin oluşum bloğunun lansmanını görmekle kalmadı, Ocak ayı da altcoin’in grafiklerde yeni bir ATH’ye tırmandığı ay oldu. Bununla birlikte ETH, 2018 ATH’sini geçtikten sonra heyecanı sürdüremedi ve yukarıda belirtilen fiyat seviyesinin altında işlem görüyor.

Bir hafta önce ETH 1.150 dolara düşerken, altcoin’in %24’ün üzerinde bir artış kaydettiği unutulmamalı.

Ethereum’un teknik göstergelerine bakıldığında Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri fiyat mumlarının çok altında olduğundan ve yükseliş piyasasının altını çiziyor. MACD çizgisi ise grafiklerde Sinyal çizgisinin altında kaldığı için kararsız bir tablo sundu.

Cosmos (ATOM) fiyat analizi

Görünüşe bakılırsa, Ethereum ve Cosmos’un fiyat tabloları bazı ortak noktaları paylaşıyor. ETH gibi, ATOM da ATH’sini yakın zamanda kaydetti. Ancak ETH’ye benzer şekilde, ATOM da kısa süre sonra düştü. Kripto para, yeni bir ATH’yi gördükten sonra grafiklerde %16’nın üzerinde geriledi. Bununla birlikte, ATOM daha sonra %11’in üzerinde iyileşme göstermiş olsa da, bir hafta öncesinden fiyat noktasının çok altında bir seviyede işlem görmeye devam ettiğini söyleyebiliriz.

Teknik göstergeler söz konusu olduğunda, Bollinger Bantları fiyat oynaklığındaki düşüşün altını çizmek için büzülüyor. Chaikin Para Akışı ise sıfıra doğru ilerliyor. Sermaye çıkışları güçlenmeye devam ederse, kripto para birimi için trendin tersine dönmesi söz konusu olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin