ethereum ve cardano kurucusu
Ethereum ve Cardano kurucusu: “Kripto para trilyon dolarlık bir endüstri olacak”

Ethereum ve Cardano kurucusu: “Kripto para trilyon dolarlık bir endüstri olacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum ve Cardano kurucusu Charles Hoskinson, ana akım medyanın sürekli olarak ön gördüğü kripto para saadet zinciri dolandırıcılık balonu yorumlarının sonunun geleceğini düşünüyor. Ayrıca düzenlemelerin oturulduğu bir dahaki tur sonrası, kurumsal pazarlardan trilyonlarca dolarlık kitlesel bir fon akışının olacağını tahmin ediyor.

Ethereum ve Cardano kurucusu Hoskinson medya raporlarının durumunu vahim görüyor

2017 yılında Bitcoin ile birlikte tüm kripto pazarında görülen daha önce yaşanmamış yükseliş sonrası, piyasa kolektif bir bilince girdi. Kripto para Blockchain ve dijital para birimi terimleri ile birlikte anılırken, manşetler hiçbir zaman tüm piyasayı kapsayacak kaçınılmaz son ve finansal yıkımdan hakkında uyarılarda bulunmadı.

Warren Buffet’ın tüm kripto endüstrisi için “etrafa yayılmış fare zehri” benzetmesi yapması ve İngiltere Merkez Bankası’ndan Mark Carney gibi başını çeken kurumsal başkanların, her fırsatta kripto paraların düşmesi çağrısında bulunması gibi söylemleri ise zaman zaman duyduk. Endüstrinin kanadı ise her seferinde yüksek sesli tahminlerde bulunur. Bu sefer de benzer bir tahminin Ethereum ve Cardano kurucu Charles Hoskinson’dan gelmesinin zararı olmaz.

Ethereum ve Cardano kurucusu Hoskinson, ana akım medyadaki “kripto paralar rekor bir kırılma ile son bulacak” haberini 92 binden fazla takipçisinin bulunduğu twitter hesabında eleştirdi. Hoskinson’un tahminine göre mevcut düzenleyici sorunlar çözüldüğünde, Wall Street kilit sermayesiyle partiye katılacak ve piyasaya giren on trilyon dolara yakın yeni fon girmiş olacak.

Hoskinson ayrıca bu görüşünde yalnız değil. Goldman Sachs, Wall Street’in ilk dijital varlık alım satım masasının söylentilerin iyice ayyuka çıkması ve SEC’den gelen son açıklamalar sayesinde Ethereum ve diğer kripto temelli türev ürünlerin durumunun belirginlik kazanması, endüstriye akan fonların gel git şeklinde olmasından ziyade düzenli bir fon akışının olabileceğini bir göstergesi niteliğindedir.

Kripto alıcıları mevcut fiyat uyuşmasını gündeme aldılar

Yatırım şirketi Susquehanna International Group’u işleten Wall Street’in ‘Kripto Kralı’ Bart Smith geçtiğimiz günlerde CNBC’ye kurumsal yatırımların kripto ve Blockchain tabanlı teknolojilere olan ilgisine odaklanan bir röportajda şunları söyledi:

Düzenleyicilerin kripto piyasası hakkındaki açık görüşleri, kurumların daha fazla gelmesini sağlayacak. Çünkü kurumlar belirsizliğe yatırım yapmaktan hoşlanmazlar. Öyle ki yapabileceğimiz en muhafazakâr yaklaşımı alıyoruz.

Benzer şekilde, San Francisco’nun Coinbase CEO’su Brian Armstrong, çalışanlarına kripto piyasasının yapısı hakkında bir dizi tweet attı:

Fiyatlar yükseldiğinde insanlar coşkuya kapılırken, bir düşüş dalgası başladığında birden karamsarlığa kapılıyorlar. Bu iki durumda rasyonel bir davranış olarak durmuyor. Gerçekler ortada. Günlük işlemlerden oluşan gerçek kullanımın oluşan fiyat ile daha ilişkili olduğunu düşünüyorum.

newsbtc

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin