Ethereum ATH'ye yaklaşırken ETH balina sayısında önemli artış var
Ethereum ATH'ye yaklaşırken ETH balina sayısında önemli artış var

Ünlü uzmandan çarpıcı Ethereum ve altcoin öngörüsü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para pazarındaki yatırımcılar Bitcoin’i bir referans noktası olarak görüyorlar. Piyasa değeri ile dünyanın önde gelen ademi merkeziyetçi varlığı, genel kripto ekonomisinin durumunu gözle görülür şekilde belirliyor. Fiyat hareketi, alternatif güvenilir kripto para birimleri (veya altcoin’ler) olarak adlandırılan diğer 1.599 aktif varlığa da aynı şekilde veya son derece zıt bir yönde ilerleyerek aşırı güvenilirlik gösterilmesini sağlıyor. Ancak New York merkezli önemli bir girişim sermayesi şirketi olan Placeholder’ın kurucusu  Chris Burniske’ye göre, bir kripto para birimi “Ethereum” Bitcoin’in etkisini daha uzun vadede sonlandırabilir.

Chris Burniske: “Ethereum, Bitcoin’in yerini alabilir

Chris Burniske şunları söyledi:

Ethereum şu anda Bitcoin’in hızını kesecek bağımsız ve yeterince geniş bir topluluğa sahip tek varlık.

Chris Burniske, bu değişikliğin bir gecede gerçekleşmeyeceğini de söyledi. Bitcoin’in sektörde bir analiz ve likidite sağlama birimi olarak kalacağını kabul eden Berniske, Ethereum gibi altcoin’lerin daha geniş, küresel bir makro uygulama ve ölçek ekonomisi entegrasyonuna bağlı olarak BTC’den ayrılacağını söyledi:

Şimdilik ETH/BTC başrol oynamaya devam ediyor.

Ethereum, S&P 500 Endeksi gibi olabilir mi?

Burniske’nin yorumları, Ethereum’un kendine özgü ekonomisine sahip bir varlık haline geldiğini belirten San Francisco Open Exchange’den gelen bir raporu yakından takip ediyor. Raporda ayrıca, Ethereum’un artık bir altcoin olmadığı, çünkü Bitcoin ile olan korelasyonunun, aşağıdaki Temmuz grafiğinde gösterildiği gibi, diğer altoin’lerle olandan daha yüksek olduğu belirtildi.

bitcoin, ethereum

ABD ekonomisinin sağlığını belirleyen bir kriter olan S&P 500 Endeksi gibi, Ethereum da 1.600 ademi merkeziyetçi uygulamayı içeren Blockchain ve en iyi 100 altcoin’den 94’ü güçlendiren geniş pazar genişliği sayesinde aynı olmaya söz veriyor.  Kripto varlık yönetimi Electric Capital,  Ethereum’un aktif geliştirici sayısı bakımından da zengin olduğunu ortaya koydu, bu rakam neredeyse Bitcoin miktarının iki katı.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birik
7im, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin