Ethereum Vakfı, Kraken'e 100 Milyon dolar değerinde ETH gönderdi! ETH fiyatı etkilenecek mi?
Ethereum Vakfı, Kraken'e 100 Milyon dolar değerinde ETH gönderdi! ETH fiyatı etkilenecek mi?

Ethereum Vakfı, Kraken’e 100 Milyon dolar değerinde ETH gönderdi! ETH fiyatı etkilenecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum son gelişmeyle dikkatleri üzerine çekti. Kraken’e gönderilen büyük bir Ethereum topluluğun dikkatini çekti. Yayınlanan verilere göre, 100 milyon dolar değerinde olduğu tahmin edilen toplam 20 bin dolarlık ETH, Kraken’e transfer edildi. Transferden ziyade transferi gerçekleştiren kişi daha fazla tartışma konusu oldu. Etherscan verileri, Ethereum Foundation’dan bir işlemin 11 Kasım’da saat 14:56 UTC’de yapıldığını gösteriyor.

Etherscan verileri ayrıca, işlemin ETH geliştiricilerinden biri tarafından 17 Mayıs tarihinde 112 milyon dolar değerinde olduğu tahmin edilen başka bir ETH işlemine oldukça benzer olduğu anlaşılıyor. Mayıs ayında gerçekleştirilen bu işlem ETH fiyatında önemli bir çöküşü tetiklemişti ve fiyat yüzde 61 oranında düşmüştü. Mayıs ayında gerçekleştirilen işlemle ilişkilendirilen hareket topluluk tarafından tepki çekmeye başladı.

Twitter kullanıcısı Whale, Etherscan verilerine işaret etti ve takipçilerine altı ay önce benzer bir işlem yapıldığında %61’lik düşüşü hatırlattı.

Ethereum fiyatı düşüşle mi karşı karşıya?

Başka bir Ethereum Vakfı yaklaşık 35 bin ETH transfer ettiğinde Ethereum 4.000 doların üzerinde işlem görüyordu. Daha sonra ikinci en büyük kripto para birimi son birkaç ayda toparlanmadan önce 1.700 dolar seviyelerinin altına geriledi. $ETH fiyatı şu anda 4.859 dolar seviyesinde yeni ATH’sinin %3,5 altında işlem görüyor. Mayıs ayında piyasa düşüşünden önceki ilk haftaya oldukça benzerlik gösteriyor.

Ethereum

Ethereum zincir içi metrikleri yükseliş sinyalleri yansıtıyor. Santiment verilerine göre, Ethereum Adlandırma Hizmeti (ENS) adreslerindeki artış sayesinde Ethereum adres etkinliği %48 oranında artış yaşadı.

Ethereum

Kripto piyasası, Temmuz ayının sonundan itibaren yükselişini tekrar başlattı. Eylül ayının bir başka düşüş ayı ve ardından Ekim ayında tüm kripto piyasasının hareketliliğiyle kayıpları geri topladı ve yeni ATH’ler yayınlandı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin