Ethereum piyasa hacmine göre dünyanın en değerli 200 varlığı arasına girdi
Ethereum piyasa hacmine göre dünyanın en değerli 200 varlığı arasına girdi

Ethereum Vakfı bir sonraki güncellemeyi 2020’nin ilk günü yapmayı planlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum Vakfı, bir sonraki büyük ağ yükseltmesinin yeni yılın ilk gününde yapılacağını duyurdu.

Pazartesi günü yayınlanan resmi bir blog gönderisine göre, Ethereum Vakfı geliştiricileri ve madencileri “Muir Glacier” yükseltmesinin 2020’nin ilk günü 9,2 milyon blokta gerçekleşeceği konusunda uyardı. Yükseltme, Ethereum’un (ETH) merakla beklenen “İstanbul” güncellemesinden bir aydan daha kısa bir süre sonra gerçekleşiyor ve ağ için Ethereum 2.0’a geçiş yaparken bir dizi yükseltmeyi işaret ediyor.

Resmi blog paylaşımı:

Ethereum ağı, 1 Ocak 2020 Çarşamba günü gerçekleşmesi öngörülen 9.200.000 blok numaralı planlı bir yükseltme işlemine tabi tutulacak. Kesin tarih, değişken blok süreleri ve zaman dilimleri nedeniyle değişebilir.

Yükseltmeyi detaylandıran önceki bir göreve göre, Muir Glacier, Ethereum’un madencilik zorluğunda planlanan artışı tahminini 611 gün ertelemeyi sağlayacak.

Ethereum Cat Herders gecikme için bir açıklama yaptı:

Zorluk bombasının zorluk artışı, blok zamanı yeniden hedefleme mekanizması için çok büyük olduğunda, ağ için blok sürelerinde bir artışla sonuçlanır. Bu, her şey ağ boyunca daha uzun sürdüğü için işlemlerin ve Dapps’ın onaylanmasını beklemesi nedeniyle Ethereum’un kullanılabilirliğinde bozulmaya neden olur.

Düğüm operatörleri ve madencilerinden, Yeni yılın ilk günü yani tatil zamanında piyasaya sürülmesi nedeniyle bazı kullanıcıların mağdur olmaması için ağlarına güncellenmiş müşteri yazılımını indirmeleri istenecek.

cryptoglobe


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin