Ethereum vadelileri şu anda Crypto Facilities adlı platformda işlem görüyor
Ethereum vadelileri şu anda Crypto Facilities adlı platformda işlem görüyor

Ethereum vadelileri geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CBOE, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) üst düzey bir yetkilinin Ethereum’u bir menkul kıymet olarak değerlendirmediği açıklamasını takiben bir Ether vadeli ürününü piyasaya sürmeye yakın olabilir. Ethereum vadelileri geliyor!

SEC: “Ethereum menkul kıymet değil!”

Perşembe günü SEC’in finans direktörü olan William Hinman, Ethereum’u ağı ve merkezi olmayan yapısına dayanarak Ethereum’un bir menkul kıymet olmadığını belirtti. CBOE’nin başkanı Chris Concannon, açıklamayı memnuniyetle karşıladığını söyledi. Chris Concannon konuya yönelik şunları söyledi:

Bu duyuru, Aralık 2017’de ilk Bitcoin vadelisini piyasaya sürdüğümüzden bu yana düşündüğümüz Ether vadelileri için önemli bir engeli kaldırıyor.

Ethereum vadelileri şu anda Crypto Facilities adlı platformda işlem görüyor

Cancannon, geçtiğimiz Aralık ayında CBOE’nin gelecekte Bitcoin Cash işlemlerine başlayabileceğini de öne sürdü. Ethereum vadelileri şu anda İngiltere merkezli Crypto Facilities adlı platformda işlem görüyor. Platform, bu ürünü geçtiğimiz ay çıkardı. Crypto Facilities ayrıca geçtiğimiz ay CME Group ile Ether Referans Endeksi için ortaklık kurdu. Benzer bir Bitcoin endeksi geçtiğimiz yıl CME’nin Bitcoin vadelilerini başlatmasıyla sonuçlandı. William Hinman’ın açıklamalarından sonra Ethereum’un fiyatı 70 dolar civarında yükseldi. Ehereum yazım sırasında, %1,7 oranında düşüşle 499 dolardan işlem görüyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin