ether
Analiz: Constantinople Hard Forku Ether pazarını nasıl etkiler?

Ethereum türev ticareti yaygınlaşıyor: LedgerX, Ether vadelilerini piyasaya sürülebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kurumsal Bitcoin türevleri platformu LedgerX’in, Ethereum’un doğal varlığı olan Ether’i içerecek şekilde kripto para birimi ürün serisini genişletmeye hazırlandığı bildiriliyor. LedgerX yakında Ethereum türev ticareti için Ether vadelilerini piyasaya sürülebilir!

Ethereum türev ticareti LedgerX ile yeniden gündemde

Bitcoin türevlerini listelemek için Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’ndan (CFTC) onay alan ilk ticaret platformu olan ABD şirketi, bir dizi Ether seçeneği geliştirdi ve düzenleyicilerden onay aldıktan sonra bunları kullanıma sunmaya hazır. Bu nedenle Ethereum yatırımcıları yakında daha kompleks bir yatırım ortamında kendini bulabilir. Çünkü Ether opsiyonları ve vadelileri LedgerX tarafında yakında piyasaya sürülebilir.

LedgerX, opsiyonlar ve swap’lar dahil olmak üzere Ether’e bağlı türev ürünlerini başlatmaya hazır. Şirkete yakın kaynaklar, CFTC yetkililerinin 5 Ekim’deki toplantıdan sonra onay kararı vermeyi planladıklarını belirtiyor. LedgerX, CBOE ve CME’nin Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerini başlatmasından iki ay önce Ekim 2017’de Bitcoin türevlerini sunmaya başladı.

CBOE de yakında bir Ether vadelisini piyasaya sürecek

Ethereum türevlerinin oluşturulması kısa vadeli fiyat düşüşlerine yol açabilirken, bazı araştırmalar bu yılki kripto para piyasası düşüşünü ilk düzenlenmiş Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerinin piyasaya sürülmesine bağladı.

Profesyonel yatırımcılar ve kripto para madencileri, kârları korumak ve fiyat volatilitesine bağlı riski azaltmak için opsiyon işlemlerini de kullanabilirler. LedgerX, dışında geçtiğimiz yılın Aralık ayında düzenlenmiş ilk Bitcoin vadeli piyasasını başlatan CBOE de yakında bir Ether vadelisini piyasaya sürecek.

Topnews.one

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin